El Barça Atlètic acaba com a subcampió de Plata

El Barça Atlètic després d'aconseguir el subcampionat de Plata Foto: @FCBhandbol El Barça Atlètic després d'aconseguir el subcampionat de Plata

El dissabte es jugava l'última jornada, i el filial blaugrana ha acabat aconseguint un brillant subcampionat.

Barça Atlètic 28-24 UF Oviedo

El Barça Atlètic defensava el segon lloc i el va poder mantenir per aconseguir la millor classificació de les deu últimes temporades, i acostant-se al títol que havia assolir tres vegades consecutives (2011-12, 2012-13 i 2013-14).

L'equip asturià que necessitava guanyar per evitar el descens, va lluitar amb les seves armes intentant frenar el joc ràpid de l'equip blaugrana i assegurant molt bé els seus atacs. I ho va aconseguir durant la primera part, arribant al descans amb un 13-16 al marcador.

A la represa el Barça Atlètic va reaccionar des de la defensa i encaixant només 8 gols a la 2a part va poder capgirar el marcador, que es va obrir al tram final, per a desesperació de l'equip visitant, que quedava condemnat al descens.

Han format la plantilla del BARÇA ATLÈTIC: Filip Saric (3 gols), Pau Hernàndez (4) i Pol Quiroga (2) porters; Òscar Grau (8), Roger Giner (46), Pablo Fernàndez (36), Joan Blanco (80), Pau Morer (38), Oriol Zarzuela (114), Djordje Cikusa (116), Tim Alex (103), Josep Ernest Armengol (37), Iker Elola (34), Manuel Ortega (51), Alexandre Cossman (61), Ezequiel Conde (26), Ian Barrufet (111), Petar Cikusa (11) i Javier Rodríguez (8).
Molts d'aquests jugadors (Saric, Zarzuela, Djorjdje Cikusa, Barrufet, Grau) ja han estat presents en convocatòries del primer equip, i sobretot Petar Cikusa i Javier Rodríguez, que han estat fixos de Carlos Ortega, jugant molt poc amb el filial, i sent convocats ja per Jordi Ribera per a la selecció estatal.
També han jugat els juvenils Guido Bayo (17), Jan Blas (12), Àlex Ugalde (7), Miguel Ángel Martín (3), Oriol San Felipe (1), Quim Rocas (1) i Aaron Gutiérrez.
L'entrenador va ser Ferran Porres en les primeres 22 jornades, i en les últimes vuit jornades Luis Santos.