El Barça Atlètic derrota el campió a casa seva

El Barça Atlètic va espatllar una mica la festa del campió Foto: @BmGuadalajara El Barça Atlètic va espatllar una mica la festa del campió

El dissabte es va jugar la penúltima jornada, i el filial blaugrana va guanyar a la pista del campió.

Guadalajara 25-34 Barça Atlètic

El filial blaugrana visitava el líder i ja campió, que celebrava en aquest partit el seu retorn a l'Asobal, aconseguit el dissabte passat a Burgos. Després de la festa de l'equip manxec, els jugadors del Barça Atlètic van fer tota una exhibició, passant per damunt del Guadalajara, i d'aquesta manera podran dir que han guanyat en els dos partits a l'equip campió, perquè a la 1a volta havien guanyat també per 39-35.

El Barça Atlètic va obrir forat en els últims minuts de la primera part per marxar als vestidors amb un 14-19 favorable, que ja indica clarament que la defensa local no podia amb l'atac dels de Ferran Porres. A la represa la diferència ja no va fer més que augmentar, sense que els local tinguessin mai capacitat de reacció.

Els màxims golejadors van ser Haitz Gorostidi (5), Serradilla, Román i Da Silva (3, cada un) per part local i Oriol Zarzuela (7), Ian Barrufet (6) i Ezequiel Conde (5) per part del Barça