El Barça Atlètic es retroba amb la victòria davant l'Antequera

El Barça Atlètic va fer una primera part espectacular Foto: youtube Barça Handbol El Barça Atlètic va fer una primera part espectacular

El cap de setmana es va jugar l'antepenúltima jornada, i el filial blaugrana va retrobar-se amb la victòria.

Barça Atlètic 34-19 Los Dólmenes Antequera

El Barça Atlètic no va donar opció a l'equip malagueny que, amb aquesta derrota, gairebé diuen adéu a les seves possibilitats de poder jugar el “play-off” d’ascens. D'aquesta manera els de Ferran Porres es retrobaven amb la victòria, després de dues jornades sense tastar-la, amb l'empat davant el Mallorca i la derrota a Alacant.

L'equip blaugrana va sortir molt concentrat i als 15 minuts dominava per 12-5 i al descans després d'una primera part espectacular ho feia per 20-7, amb gran treball defensiu i un gran Pol Quiroga sota pals. I també facilitat per marcar davant un dels equips menys golejats de la categoria.

A la represa la cosa va anar molt més anivellada, amb un Barça Atlètic una mica relaxat i un equip visitant més entonat en defensa. Però al final còmode triomf que permet al filial blaugrana tornar a pujar al tercer lloc, i a un sol punt del segon.

Els màxims golejadors van ser Oriol Zarzuela (7), Ian Barriufet, Alexander Cosman, Iker Elola i Djordje Cikusa (3, cada un) per part local i Eduardo Escobedo (7) i Martín Ariel (4) per part visitant