updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #LligaCatH: El Calella acaba fent seu el primer lloc del grup B

La UEH Calella s'ha acabat proclamant primer del grup B Fotos: instagram uehcalella82 La UEH Calella s'ha acabat proclamant primer del grup B

El cap de setmana es va disputar l'última jornada, en la qual s'ha decidit que el primer del grup B ha estat la UEH Calella, que sortirà junt amb La Garriga en el primer lloc de la fase pel títol.

AIXÍ COMENÇARÀ LA SEGONA FASE

FASE PEL TÍTOL: La Garriga i UEH Calella 2 punts; Sant Cugat B i Coope Sant Boi 1; Molins i Espanyol 0.
Els dos primers disputaran la fase d'ascens a Plata.

FASE DE PERMANÈNCIA (punts acumulats de la 1a fase): Esplugues B 11; Garbí Palafrugell i La Roca B 10; Vilamajor i Sabadell 9; Gavà 8; Cardedeu, Bordils B i Sant Martí Adrianenc B 6; Parets 5.
D'entrada baixaran els CINC últims, però tenint en compte els descensos per compensació podrien ser més o menys, segons si els equips catalans que baixen de Plata són més o menys que els que hi pugen.

NORMATIVA

GRUP A

Bordils B  27-29 Cardedeu
Vilamajor  32-38 La Roca B
LA GARRIGA  27-20 MOLINS 
Sabadell  32-31 SANT CUGAT B

Els dos primers partits, que es jugaven a Bordils i Vilamajor, tenien interès de cara a la fase de permanència i els equips visitants van emportar-se els dos valuosos punts.

En els altres dos partits Sant Cugat B i Molins es jugaven qui sortiria amb 1 punt a la fase pel títol. El Molins va perdre el dissabte a La Garriga i d'aquesta manera el Sant Cugat B ja tenia el segon lloc a la butxaca i el diumenge va perdre un un  matx sense transcendència a Sabadell, veient trencada la seva ratxa de quatre victòries seguides.
 

GRUP B

ESPANYOL  23-22 Esplugues B
Garbí Palafrugell  32-30 COOPE SANT BOI
CALELLA  28-21 Sant Martí Adrianenc B
Parets  29-30 Gavà

La Coope, que depenia d'ell no va poder superar el dissabte l'obstacle sempre complicat que significa el Garbí Arena i ha acabat cedint la primera plaça del grup al Calella, que no va fallar a casa el diumenge davant el Sant Martí Adrianenc B.

En un altre partit important perquè el seu resultat era vàlid per a la fase de permanència el Gavà va sumar dos punts importants a Parets, deixant l'equip vallesà en l'últim lloc en la sortida del grup de permanència, tot i que en la classificació de la fase sigui el filial adrianenc.

COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatH

Entrevistes