updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatH: Comença la segona volta amb interessant derbi vallesà a Cardedeu

El pavelló de Cardedeu és un dels centres d'atenció de la primera jornada d la segona volta Fotos: arxiu El pavelló de Cardedeu és un dels centres d'atenció de la primera jornada d la segona volta

Aquest cap de setmana es disputa la 8a jornada, primera de la segona volta de la 1a fase, a la qual s'ha arribat amb La Garriga i Coope, com a líders, i amb els de Sant Boi com a únic equip imbatut.

En aquesta categoria disputaran la fase pel títol els tres primers de cada grup i els destaquem en blau en partits i resultats.

GRUP A

Molins (2n) - La Roca B (6è), dissabte 18:30 h
Sant Cugat B (3r) - Bordils B (8è), dissabte 19:15 h
Sabadell (7è) - Vilamajor (4t), diumenge 19:15 h
Cardedeu (5è) - La Garriga (1r), diumenge 19 h

Comença la segona volta sense cap enfrontament directe entre els equips de la zona alta. Els quatre primers juguen contra els quatre últims. El matx més destacat el tenim en aquest derbi del Vallès Oriental que es juga a Cardedeu, on reben el líder. Tots dos equips arriben forts, els visitants amb 5 victòries seguides, i els locals després d'haver clavat més de quaranta gols al Bordils B. A la primera volta els garriguencs es van imposar per 34-26.

En els altres partits Molins i Sant Cugat B, són favorits, davant un equip roquerol que encara no ha puntuat com a visitant i d¡un equip bordilenc que porta cinc derrotes seguides. Més igualtat a Can Balsach entre dos equips que ja van empatar a la primera volta.

GRUP B

Coope S.Boi (1r) - Gavà (5è), dissabte 17:45 h
Espanyol (4t) - Parets (8è), dissabte 18 h
Esplugues B (3r) - Calella (2n), diumenge 11 h
S.Martí  Adr. B (7è)- Garbí Palafrugell (6è), diumenge 12:45 h

En aquest grup hi ha l'únic enfrontament directe entre els equips de la zona alta i es juga a Les Moreres, on un es troben els dos equips menys golejats del grup. L'equip espluguí porta tres victòries seguides i els calellencs cinc sense perdre, per tant tenim un partit que promet molta emoció i alta intensitat. A la primera volta es van imposar els calellencs de forma clara per 29-18, però ara pot canviar molt la cosa...

 

També cal destacar el derbi del Baix Llobregat que es juga al Pau Gasol i on el líder busca la seva vuitena jornada d'imbatibilitat davant un equip gavanenc que necessita guanyar per mantenir-se a prop dels llocs de fase d'ascens.

En els altres dos partits es troben els quatre equips perdedors en l'última jornada. Veurem quins poden canviar la seva dinàmica.

 

COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatH

Entrevistes