updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Banyoles s'estrena a Lliga guanyant al Sabadell Handbol

Aquest passat dissabte el Banyoles va aconseguir la seva primera victòria de la temporada al pavelló de La Draga davant del Sabadell Handbol en un partit molt emocionant que no es va decidir fins al final, tal com ja havíem dit a la prèvia de la jornada. L'equip local es presentava amb tots els efectius mentre que els del Vallès es presentaven amb 10 jugadors a Banyoles degut a baixes d' última hora.

El partit va començar amb un parcial de 0-4 dels visitants, gràcies a les transicions ràpides en contraatac de primera i segona onada, però uns ajustos defensius de l'entrenador local, que va pujar una mica més l'avançat defensiu del 5:1, va facilitar la remuntada local, que va aprofitar la falta de fluïdesa en el moviment de pilota dels sabadellencs per encadenar fins a 8 contraatacs directes en aquest primer període. Un temps mort visitant va permetre calmar l'ansietat dels de la Creu Alta i arribar al descans amb un desavantatge de 2 gols (17-15).

La segona part va iniciar-se amb unes defenses més intenses, dificultant els llançaments d'ambdós equips, amb atacs entrebancats i gols alternats a ambdues bandes, fins que el Sabadell va aprofitar els canvis atac defensa dels locals per marxar-se de 3 gols (22-25). Aquí, de nou aturada de comptador visitant i transicions ràpides dels locals per posar-se 2 gols per damunt (28-26). Una defensa 4:2 dels visitants no va ser suficient per aconseguir de nou la remuntada, i es va arribar al 31-30 final.

Cal destacar que el Banyoles manté el bloc de l'any passat, i en quant mantingui la intensitat defensiva (que permet contraatacs en primera onada constantment) de l'any passat els 60 minuts de partit tornarà a ser l'equip que porta 3 anys arribant a fases d’ascens a 1ª Estatal. Respecte al seu atac, potser la presència de l'Axel Picon alenteix massa el moviment de pilota, però d'altra banda facilita l'obertura de les defenses contràries que pot permetre bones combinacions de passada i va o desmarcatges sense pilota... Veurem com evoluciona.

Pel Sabadell, toca seguir treballant la velocitat de les accions, els moviments sense pilota i quadrar les accions defensives que sovint són poc contundents i definitives.

 

BANYOLES - SABADELL 31-30

Entrevistes