El Calella B repeteix títol de la Copa Federació de 4a Catalana

El Calella B campió de la Copa Federació de 4a, per segon any seguit Foto: @UEHCalella El Calella B campió de la Copa Federació de 4a, per segon any seguit

El dissabte a Bordils es va disputar la final de la Copa Federació, que va guanyar l'equip de la UEH Calella B.

SALLE MONTCADA C 21-32 UEH CALELLA B

El Calella B, amb alguns jugadors, com Jordi Martí i Gerard Pablo, que ja han tingut molt de pes aquesta temporada amb el sènior calellenc campió de Lliga Catalana, va trencar la ratxa del Montcada C, que portava 17 partits sense perdre en aquest final de temporada. D'aquesta manera el filial calellenc repetia el títol aconseguit la temporada passada en aquest torneig.

Des del primer moment l'equip maresmenc va dominar el partit, marcant un 5-10 a l'equador de la 1a part, i un 9-15 al descans. A la represa els de Daniel Romero van continuar controlant totalment la situació trencant ja el partit amb un parcial de 1 a 6 mitjan la segona part, que posà una diferència de 10 gols (18-28).

Per part dels campions van jugar: Guido Fernando, Artur Sivov (1), Sergi Puig (2), Lluc Navarro (3), Martí Roig (1); Izan Vicent (2), Bernat Fontdevila (5), Víctor Muiña (2), Mohamed Ali El Asri (1), Gerard Pablo (4), Marc Granell (1), Joan Valls (2), Mohamed Amin (5), Jordi Martí (3), David Gaudioso i Hèctor Mate0.