updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #CopaCatH: El Bordils cau a l'Olímpic i ja tenim semifinals

Els quatre semifinalistes de la Copa Foto: arxiu Els quatre semifinalistes de la Copa

Després de la jornada de quarts de final a partit únic, ja tenim les semifinals a punt.

Les semifinals les jugaran:
Granollers B - La Roca (dijous dia 6 a les 20:45 hores)
UE Sarrià - OAR Gràcia Sabadell

Granollers B 41-32 Handbol Bordils

El Granollers B va fer una gran demostració ofensiva a la segona part passant pel damunt d'un Bordils que no va poder frenar el seu rival.

Al descans s'havia arribat amb empat a 16 gols i a la represa l'equip local va marcar 25 gols, cosint a contraatacs l'equip gironí i més quan van atacar amb porter jugador.

Aquest ha estat l'últim partit de Sergi Catarain com a tècnic bordilenc, ja que el club blanc-i-verd ha anunciat que no continuarà la temporada vinent al capdavant de l'equip.

Sabadell 21-40 La Roca

L'equip roquerol va fort i amb ganes de fer-ho bé a la Copa. Al descans, els d'Héctor del Pino guanyaven ja per 12-21 i van acabar guanyant de manera clara davant el conjunt sabadellenc.

UE Sarrià 32–23 Esplugues

Els sarrianencs quasi van repetir el resultat de la lliga que havia estat de 33-22 i avancen cap a les semifinals. Al descans l'equip local ho tenia tot molt ben encarrilat amb un 17-8, i després del descans no van patir en cap moment.

Gavà 35-41 OAR Gràcia

Un altre partit amb molts gols, talment com si els equips haguessin perdut les ganes de defensar en aquest tram final de temporada. Al descans els sabadellencs dominaven per 16-21, i van saber mantenir aquest marge de gols a la segona meitat.

Entrevistes