updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #CopaCatH: La UE Sarrià guanya el títol a la pròrroga davant el Sanes

Els jugadors amb la seva afició Foto: uesarrià Els jugadors amb la seva afició

Aquest cap de setmana a Banyoles la UE Sarrià es va fer amb el títol de la Copa Catalana superant el Sanes. Tots dos equips jugaran les semifinals de la Supercopa Catalana contra FC Barcelona i Granollers a l'inici de la propera temporada.

SEMIFINALS

Sant Esteve Sesrovires 32-21 Coope Sant Boi

Els sesrovirencs eren els campions i no es van deixar sorprendre per la Coope que, de tota manera va plantar cara durant tota la primera part per arribar al descans amb un ajustat 15-13. Després el superior potencial sesrovirenc va anar obrint forat.

Per la Coope Sant Boi van jugar: Moisés Reina, Josep Mª Teixidó, Borja Rodríguez, Samuel Rodríguez, Daniel Herrera, Pedro Torres, Jonathan Garcia, Roger Belmonte, Guillem Poo, Juan Cordero, Antonio Méndez, Enric Herrero, Daniel Tandeira i Cristian Ojeda.

Sabadell 31-39 UE Sarrià de Ter

L'equip sabadellenc que ja tenia el premi de poder jugar aquesta Final a Quatre després d'haver sorprès el Sant Martí Adrianenc no va poder trencar altra vegada els pronòstics i en aquesta ocasió va ser derrotat pel Sarrià que va imposar la lògica, la superior categoria i les ganes d'acabar una gran temporada amb un títol.

Els sabadellencs van començar una mica encongits i el Sarrià va controlar bé la primera part arribant al descans amb 17-24 al seu favor. A la represa va millorar molt l'equip arlequinat, que es va posar a tres gols a falta de cinc minuts (31-34). Però una exclusió va servir perquè els sarrianencs trenquessin definitivament el partit.

Pel Sabadell Handbol van jugar Guillem i Àlex a la porteria i com a jugadors de camp Eloi, Isra, Alejo, Cristian, Carlos, Gerard, Carrillo, Torra, Miky, Dorian, Cavero i Vallribera.

FINAL

Sant Esteve Sesrovires 28-30 UE Sarrià de Ter

Gran partit el que es va viure al Pavelló de la Draga de Banyoles amb emoció i bon joc, tot i el moment de la temporada en el qual ens trobem.

La primera part va acabar amb avantatge sesrovirenc (12-11), però a l'inici de la segona part els gironins van agafar tres gols d'avantatge (14-17). Les aturades de Carles Bonas a la porteris sesrovirenca van permetre que el marcador s'igualés altra vegada. S'entra al darrer minut amb empat a 24 gols. I en un darrer minut absolutament boig es van veure quatre gols. Isidre Campanyà després d'un temps mort va marcar a falta de 26 segons. Després d'un temps mort sarrianenc va marcar Natan Suàrez a falta de 12 segons. Roger Pujol va fer el 26-25 a falta de tres segons, però el mateix jugador va passar pel punt del centre del camp quan el Sarrià anava a fer la sacada i els àrbitres li van mostrar vermella i van assenyalar un llançament de set metres que Pere Arnau va convertir en l'empat a 26.

A la pròrroga el Sanes va saber aguantar els dos minuts que tenia amb dos jugadors menys. I al final dels primers cinc minuts el marcador estava encara empatat a 27 gols. Natan Suàrez va decantar el marcador a l'inici de la segona part de la pròrroga i Ballester va posar dos gols amunt els seus. Falguera va reduir de penal i en l'atac següent del Sarrià Marc Folch va rebre una exclusió quan quedaven poc més d'un minut. Semblava que allà els sarrianencs podrien decidir el partit però van perdre la pilota. El Sanes, amb un menys, tenia opció d'empatar, però també va perdre al pilota i en el darrer atac el Sarrià va forçar penal i el capità Francesc Palomeras va sentenciar.

CH. SANT ESTEVE SESROVIRES: Xavier Pérez, Carles Bonas, Josep-Lluís Madico, Isidre Campanyà (4), Carles Cabello (3), Jaume Sesplugues (4), Bernat Abadal, Marc Folch (1), Pol Vilaplana (4), Roger Pujol (3), Alberto Escudero, Victor Ridao (2), Albert Falguera (5), Enric Domingo (2) i Sergi Cazalla.
UE. SARRIÀ: Pau Guitart, Antonio Moreno, Natan Suarez (6), Francesc Palomeras (2), Juli Fina (3), Gerard Junqueras, Martí Arnau (1), Josep Ballester (1), Arnau Rovira, David Mariscal (4), Joanes Esain, Guillem Lozano (1), Adrià Serrano, Pere Arnau (8) i Guillem Torres (4).

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #CopaCatH

 


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes