updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #CopaCatH: Ja hi ha quatre classificats més per als quarts de final

El Sabadell d'Isra és un dels equips ja classificats Foto: @RadioSabadell El Sabadell d'Isra és un dels equips ja classificats

L'Handbol Bordils ja té quatre acompanyants (Sarrià, Sant Martí Adrianenc, Sabadell i Coope Sant Boi) per als quarts de final.

GRUPS DE 1a ESTATAL

Classifiquen el primer de cada grup i els dos millors segons, per als quarts de final.

GRUP A

Sant Martí Adrianenc 31-27 OAR Gràcia

Els de la Verneda van tornar a l'activitat després de les fases, guanyant aquest partit davant un rival que a la lliga ja els ho havia posat difícil (27-24).

Joventut Mataró 31-31 Sant Martí Adrianenc

Els liles van dominar quasi tot el partit entre 3 i 4 gols, fins el 25-29, però en el tram final els locals, amb jugadors del B a les seves files, van capgirar el marcador fins el 31-30 i van estar ben a punt de sumar els dos punts.

Ara els mataronins podrien ser primers de grup si guanyen a Sabadell per més de 4 gols. Però també podrien entrar a quarts de final guanyant per menys com a millors segons.

El Sant Martí ja està classificat, bé com a primer, o com a un dels dos millors segons, si el Mataró guanyés de més de 4 gols a Sabadell.

Classificació: Sant Martí Adrianenc 3; Joventut Mataró 1; OAR Gràcia 0..

GRUP B

Esplugues 20-30 Sarrià

Els sarrianencs van aconseguir aquest dijous el bitllet pels Quarts de final superant de manera clara l'Esplugues a domicili.

Classificació: Sarrià 4; Esplugues i Sant Cugat 0.

GRUP C

Bordils B 27-29 Sesrovires

Els sesrovirencs, els actuals campions, no ho van tenir fàcil però van acabar sumant dos punts més, que quasi els classifiquen per als quarts de final... però ho hauran de ratificar davant el BM La Roca.

La Roca 30-24 Salle Bonanova

Els roquerols mantenen les seves opcions, però per intentar passar hauran d'anar a guanyar a Sesrovires de 4 gols o més.

Classificació: Sesrovires 4; Bordils B i La Roca 2; Salle Bonanova 0.

ELIMINATÒRIES D'ACCÉS A QUARTS (LLIGA)

Handbol Gavà 24-31 Sabadell

El Sabadell no va donar opció a un Gavà força tocat després de les fases i es classifica per als quarts de final.

Coope Sant Boi 22-23 Vilamajor

Els de Sant Boi, que ja duien tres gols de renda, van començar bé, però es van deixar anar una mica massa al tram final quan ho van veure resolt. Però els d'Albert Ruart estaran  a quarts de final.

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA#LligaCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes