updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Partit marcat per la manca de control mental de l'Igualada

  • Escrit per CH IGUALADA

Derrota del nostre Primer equip davant d'un equip ple de jugadors de Primera Catalana i categories superiors i sinó n'hi havia prou, a sobre avui ens ha tocat viure un arbitratge discutible i molt discutit. Tot plegat ens deixa la setmana vinent sense marge d'error.

Partit marcat per la manca de concentració on la pressió va poder més que el control mental de l’equip. L’equip igualadí va entrar en el partit amb una mentalitat perdedora i això va ser el detonant decisiu del partit. Un autèntic matx amb excessives errades locals que no van permetre el control del joc en cap moment del partit.

A la pista un visitant que no tenia res a veure amb l’equip que va jugar al Papiol on l’equip igualadí va guanyar per 6 gols de diferència. Tot i que la normativa no ho prohibeix, la veritat és que ,l’equip que defensava el Papiol a Igualada no era l’equip que havia defensat els colors papiolencs a la categoria al llarg de la temporada i ,la major part de jugadors ,no van entrar a la pista ni un sol minut.

Un partit molt travat i discontinu amb contínues discrepàncies de tots els jugadors i a totes les decisions arbitrals, fet que no va ajudar gens a l’equip igualadí a donar la volta al marcador.

L’últim partit d’aquesta segona volta de la Fase final serà el proper dissabte a casa el Sant Andreu, on l’equip igualadí ha de guanyar si o si, si vol classificar-se per jugar el top-4.

Club Handbol Igualada 23 – H Papiol-Sant Vicenç 29

Pel Club Handbol Igualada van jugar: Hilari Canales ; Àlex Sabaté (3 parades); Adri Suero (10 gols); Esteban Lezama (1 gol); Martí Ruíz (5 gols); José Luís Álvarez (1 gols); Roger Calçada; Pol Cantero (2 gols); Edu Lezama (2 gols); David Cubí (1 gol);Sergi Velasco;Eduard Jounou i carles Ollé (1 gol)

Entrevistes