updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Derrota dolorosa de l'Igualada amb el Sant Andreu

  • Escrit per CH IGUALADA

L'Igualada s'enfrontava al conjunt més experimentat de la segona fase, el Sant Andreu, i va caure per primer cop en tota la temporada a la seva pista, després de marxar al descans amb un desavantatge de 7 gols (11-18).

Aquest passat dissabte el primer equip del Club Handbol Igualada s’enfrontava a l’equip més experimentat de tota aquesta segona fase, a un sempre temible i poderós Sant Andreu. Un equip ple de jugadors contrastats en aquesta categoria i en categories superiors.

El partit es presentava d’allò més interessant ja que estava en joc la primera plaça del grup d’aquesta fase final. Tot i això aquesta vegada no va poder ser i el conjunt igualadí va caure a la seva pista per primer cop en el que portem de temporada.

El matx va començar amb un Igualada molt apàtic durant els primers 30 a on va encaixar un sever correctiu (11 a 18) que durant la segona part amb més ganes que encert no va poder salvar.

Malgrat el mal partit dels locals, afegit a una pèssima actuació arbitral que va frustrar qualsevol intent de reacció dels locals, l’entrenador igualadí, Joan Alcoberro, està convençut de que l’equip està en una bona línea de treball i que s’aixecarà ràpid d’aquest petit accident en forma de derrota. Joan Alcoberro assegura que ara és el moment clau de la temporada i que és quan més s’ha de treballar per aconseguir  el nou objectiu de la temporada.

Club Handbol Igualada 31 – CH Sant Andreu 35

Pel Club Handbol Igualada van jugar: Hilari Canales (8 parades); Toni Martínez (4 parades); Adri Suero (4 gols); Esteban Lezama (4 gols); Martí Ruíz (4 gols); José Luís Álvarez (3 gols); Roger Calçada (3 gols); Pol Cantero (11 gols); Edu Lezama; David Cubí, Maure Vidal i el juvenil Rubén Álvarez.

Entrevistes