updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Molt bon inici de la segona fase del Club Handbol Igualada

  • Escrit per CH IGUALADA

Aquest diumenge el primer equip del Club Handbol Igualada disputava el primer partit de la fase final de la lliga contra el sempre perillós i experimentat Handbol Lloret, i va sumar una victòria àmplia superant amb claredat l'equip de La Selva.

Els igualadins afrontaven aquest matx amb moltes ganes i il·lusió, però a la vegada molt conscients de la importància de començar amb bon peu aquesta fase final.

És per això que els homes de Joan Alcoberro van jugar en tot moment un partit molt seriós en tots els aspectes del joc al llarg del 60 minuts. Al inici un Club Handbol Igualada molt més ficat al partit, va començar a manar en el lluminós, imposant el seu ritme ràpid de joc. A la mitja part el resultat era de 15 a 9 a favor del igualadins.

En la represa l’Handbol Lloret intentava reduir les distàncies en el lluminós, ajustant molt més la defensa, però tot i això i alguna decisió arbitral que ha deixat amb inferioritat numèrica als igualadins durant bona part del la segona meitat, aquests no van defallir i van seguir treballant molt, jugant i confiant amb el seu joc, fet que els va portar a una treballada victòria de 30 a 20 al final del matx.

Al final del partit l’entrenador igualadí, Joan Alcoberro, s’ha mostrat molt satisfet i orgullós pel treball realitzat pels seus jugadors i, sobretot, perquè ha vist un equip amb unes ganes terribles de seguir treballant i creixent en el seu estil de joc .

Club Handbol Igualada 30 – CH Esport Lloret 20

Pel Club Handbol Igualada van jugar: Toni Martínez (5 parades); Hilari Canales (8 parades); Carles Oller (2 gols); Adri Suero (10 gols); Esteban Lezama (2 gols); David Cubí (2 gols); Martí Ruíz (2 gols); José Luís Álvarez (4 gols); Roger Calzada (4 gols); Pol Cantero (4 gols); Edu Lezama; Eduard Jounou; Jordi Salom i Sergi Velasco

Entrevistes