updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #4aCatH: El Parets B es classifica per a l'eliminatòria d'ascens

El Parets B jugarà la promoció d'ascens Foto: instagram handbolparets El Parets B jugarà la promoció d'ascens

El cap de setmana es va disputar l'última jornada, i el Parets B ha estat l'últim equip en obtenir premi: jugarà l'eliminatòria per l'ascens contra el Ribes B.

En aquesta categoria el Polinyà B i la Coope Sant Boi C, han estat els campions de grup i pugen a la "nova 2a Catalana", que per nivell serà semblant a la 3a actual, o sigui la penúltima categoria començant per baix. Els dies 11/12 i 18/19 es disputaran a doble partit el títol de campió de 4a Catalana.
Parets B i Ribes B, han estat els subcampions i jugaran l'eliminatòria d'ascens, també a doble partits, en els mateixos caps de setmana indicats abans.

GRUP A

Resultats de l'última jornada (entre parèntesi la classificació final):
GEiEG B (7è)  37-21 Fornells B (9è)
Castellbisbal B  21-24 POLINYÀ B (1r) 
Ripollet  29-28 Barberà B 
Parets B (2n)  32-18 Calonge (6è)
Llavaneres B (4t)  25-24 Calella B (5è)
Montcada C (3r) 35-20 Vic B 
Descansa Cardedeu B (8è)

En aquest grup ja se sabia el campió, el Polinyà B, que va passar el tràmit de l'últim partit guanyant de forma ajustada a la pista del Castellbisbal B, abans d'enfrontar-se amb la Coope C a doble partit pel títol de 4a Catalana.

Quedava per decidir l'equip que jugaria la promoció d'ascens contra el Ribes B. El Parets B depenia d'ell mateix i no va fallar. Va superar amb certa facilitat al Calonge i acaben en el segon lloc del grup, en igualtat de punts amb el Montcada C, però guanyant el golaverage particular (23-29 a Montcada i 27-27 a Parets).

El Montcada C, que jugava contra el cuer Vic B, no va tenir problema per guanyar i acaba la lliga amb una ratxa de 16 jornades sense perdre, i tot i això no obté cap premi, i s'ha de conformar amb el tercer lloc, tot recordant de ben segur el partit perdut a casa contra el Parets B el mes de novembre.

El derbi maresmenc entre Llavaneres B i Calella B en lluita pel quart lloc, va ser igual d'emocionant que el jugat a Calella a la primera volta i va acabar exactament amb el mateix resultat de 25-24, ara a favor dels llavanerencs, que d'aquesta manera acaben en quart lloc a només dos punts del segon.

En l'altre derbi de la jornada, en aquest cas gironí i també entre dos equips que també estaven igualats a punts, no va haver-hi tanta emoció i el GEiEG B va guanyar amb contundència al Fornells B, i acaba en setè lloc, amb la mateixa puntuació que el Cardedeu B, que acaba vuitè.

Aquests són els cinc primers del grup A


Quatre equips acaben imbatuts a casa

El Polinyà B, el Parets B i el Llavaneres B, que ha cedit respectivament 1, 2 i 3 empats en el grup A, i l'Horta, que només ha cedit un empat en el grup B, són els quatre equips que no han perdut cap partit en pista pròpia.


GRUP B

Martorell B 24-17 Súria B   (de la 22a jornada)
Resultats de l'última jornada (entre parèntesi la classificació final):

Martorell B (6è) 40-32 Gavà C (10è)
Súria B (14è)  35-32 Guissona (11è)
Berga B (13è)  28-31 Sant Andreu C (5è)
Panteres Grogues (9è)  25-31 Andorra (7è)
Horta (3r)  28-26 COOPE SANT BOI C (1r) 
Tarragona (8è) 34-27 RIBES B (2n)
Amposta (4t) 46-20 Agramunt (12è)

En aquest grup estava tot decidit, i la Coope C el campió  ja amb l'ascens a 2a Catalana a la butxaca, va perdre en l'últim partit a la pista de l'Horta, el tercer classificat.

En aquest partit la Coope C Sant Boi va veure trencades dues ratxes molt notables.
Per un costat la d'haver guanyat tots els partits que havien jugat fins aquell moment en pista contrària (un total de 12).
Per un altre la ratxa de victòries consecutives, que es veu tallada en 17, deixant el Llavaneres de 2a Catalana, que en porta 18, com l'equip català masculí que ha guanyat més partits seguits, per darrere del Barça que en porta 25.
En categoria femenina tenim l'OAR Gràcia Júnior de 2a Catalana, que ha guanyat tots els partits jugats com a visitant (de moment 12)... i això no ho pot dir ni el Barça, i que va aconseguir guanyar 19 partits seguits.

El Ribes B, que ja se sabia segon, va perdre a Tarragona, tot esperant conèixer el seu rival de la promoció, que serà el Parets B. Els tarragonins han acabat en vuitè lloc.

L'Amposta ha acabat en un excel·lent quart lloc després d'apallissar l'Agramunt, que portava tres victòries seguides. El Sant Andreu C va guanyar a la pista del Berga B, i acaba cinquè.

El Martorell B que jugava dos partits a casa i els va guanyar ha acabat superant l'Andorra en el sisè lloc, tot i la victòria andorrana a la pista del Panteres Grogues.

Aquests són els cinc primers del grup B


Entrevistes