Resum #4aCatH: El Polinyà B aconsegueix l'ascens

Els jugadors del Polinyà B després de l'ascens Foto: instagram bmpolinya Els jugadors del Polinyà B després de l'ascens

El cap de setmana es va disputar la 25a jornada, en la qual el Polinyà va aconseguir l'ascens.

En aquesta categoria pujarà a 2a Catalana el primer de cada grup (posem en blau a l'equip que ocupa aquesta plaça) i el guanyador d'una eliminatòria entre els dos segons (posem en lila els que ocupen aquesta plaça).
El perdedor d'aquesta eliminatòria i la resta d'equips jugaran la temporada vinent a la 3a Catalana, que passa a ser l'última categoria.

Descansa Castellbisbal B

En aquest grup el líder, Polinyà B, podia aconseguir l'ascens a 2a Catalana, i no va fallar. L'equip polinyanenc, jugava l'últim partit a la seva pista i va superar amb facilitat un Llavaneres B, que es va veure superat des del primer moment per un equip molt motivat, que acaba la temporada imbatut a la seva pista.

En els altres partits l'interès estava centrat en veure si el Parets B podria mantenir el segon lloc de promoció d'ascens i també ho va fer superant l'escull de la pista del Fornells B, que va plantar cara en tot moment.

En igualtat de punts amb els paretans està el Montcada C, que va allargar la seva ratxa d'imbatibilitat a 15 partits, superant a casa seva un rival difícil, com és el Calonge. Però els montcadencs tenen el golaverage perdut amb el Parets B i per tant per poder acabar en segon lloc han d'esperar una ensopegada en l'últim partit que els paretans juguen a casa contra el Calonge.

El Calella B va superar el Ripollet i va pujar al quart lloc en igualtat de punts amb el Llavaneres B, amb el qual s'enfrontaran en l'última jornada en derbi maresmenc.

En els altres partits superioritat el Cardedeu B i GEiEG B, es van imposar a les pistes de Vic  B i Barberà B.

Gavà C  31-33 Tarragona

En aquest grup ja teníem campió, la Coope C, que va celebrarà el seu títol davant la seva afició fent una altra exhibició ofensiva davant el Berga B, per portar la seva mitjana de gols marcats fins als 38. Impressionant!

El partit més interessant era el que es juga a la pista del segon classificat, el Ribes B, que va superar l'Amposta en una segona part espectacular després d'haver arribat al descans amb empat a 20 gols, fent un segon parcial de 20 a 5. D'aquesta manera els ribetans ja tenen la promoció d'ascens a la butxaca, en la qual s'enfrontaran a Parets B o Montcada C.

L'Horta, que encara tenia alguna possibilitat de quedar en segon lloc, tot i que depenia d0'uan  ensopegada del Ribes, ja la va perdre per seu compte perdent a la pista de l'Agramunt, que aconseguia així la seva tercera victòria seguida.

En els altres partits unes quantes sorpreses, ja que Martorell B, Panteres Grogues i Tarragona  van sorprendre a Andorra, Guissona i Gavà C a domicili. El Sant Andreu C  va guanyar amb contundència al cuer, el Súria B.