updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #4aCatH: L'atenció a Polinyà on el filial local pot assolir l'ascens

El pavelló de Polinyà segur que empentarà el seu equip Foto: arxiu El pavelló de Polinyà segur que empentarà el seu equip

Aquest cap de setmana es disputa la 25a jornada, en la qual el Polinyà pot aconseguir l'ascens.

En aquesta categoria pujarà a 2a Catalana el primer de cada grup (posem en blau a l'equip que ocupa aquesta plaça) i el guanyador d'una eliminatòria entre els dos segons (posem en lila els que ocupen aquesta plaça).
El perdedor d'aquesta eliminatòria i la resta d'equips jugaran la temporada vinent a la 3a Catalana, que passa a ser l'última categoria.
Per més detalls veure AIXÍ ANIRAN ELS ASCENSOS I DESCENSOS

GRUP A

Calonge (6è) - Montcada C (3r), dissabte 18 h
Barberà B (10è) - GEiEG B (9è), dissabte 18:30 h
Polinyà B (1r) - Llavaneres B (4t), dissabte 19 h
Calella B (5è) - Ripollet (11è), diumenge 17 h
Vic B (13è)- Cardedeu B (7è), diumenge 17 h
Fornells B (8è) - Parets B (2n), diumenge 20 h
Descansa Castellbisbal B (12è)

En aquest grup el líder, Polinyà B, pot aconseguir l'ascens a 2a Catalana. L'equip polinyanenc, que és dels pocs equips que encara està imbatut a la seva pista, on només ha cedit un empat, en té prou amb un punt en el partit que jugarà a casa. Rep la visita del Llavaneres B, que curiosament és un altre equip imbatut a casa, i que a la primera volta va empatar contra el líder, però que fora de casa sol baixar el seu rendiment. Els llavanerencs tenen opcions matemàtiques de quedar en segon lloc, però són molt reduïdes ja que tenen el golaverage perdut amb els dos equips que estan dos punts per sobre.

En els altres partits l'interès està centrat en veure si el Parets B podrà mantenir el segon lloc de promoció d'ascens en la seva visita a la pista del Fornells B, un equip teòricament inferior, que està 11 punts per sota.

En igualtat de punts amb els paretans està el Montcada C, que porta 14 jornades sense perdre, i que visita una altra pista gironina i potser una mica més difícil, com és la del Calonge. Els montcadencs tenen el golaverage perdut amb el Parets B i per tant han de guanyar i esperar una ensopegada paretana.

Ja ha quedat despenjat de la lluita el Calella B, després de tres derrotes. En aquesta jornada s'hauria de retrobar amb el triomf davant el Ripollet.

En els altres partits superioritat del Cardedeu B a la pista del Vic B i més igualtat entre Barberà B i GEiEG B.


GRUP B

Andorra (6è) - Martorell B (7è), dissabte 16:45 h
Guissona (11è) - Panteres Grogues (9è), dissabte 19:30 h
Sant Andreu C (5è)- Súria B (14è), diumenge 9:15 h
COOPE SANT BOI C (1r) - Berga B (13è), diumenge 10:30 h
Agramunt (12è) - Horta (3r), diumenge 17 h
Ribes B (2n) - Amposta (4t), diumenge 17:45 h
Gavà C (10è) - Tarragona (8è), diumenge 19 h

En aquest grup ja tenim campió, la Coope C, que celebrarà el seu títol davant la seva afició en un partit còmode davant el Berga B.

El partit més interessant és el que es juga a la pista del segon classificat, el Ribes B, que està en lloc d'eliminatòria d'ascens, però rep l'Amposta un equip que porta 19 punts del últims 20 possibles i podria complicar-li la situació.

L'Horta, que està tres punts per sota, ha d'esperar que l'equip ribetà perdi i que en l'última jornada no guanyés a Tarragona. I evidentment els hortencs han de guanyar els seus partits, de moment a la pista de l'Agramunt, que s'ha espavilat i porta dues victòries seguides.

En els altres partits Andorra, Sant Andreu C, Guissona i Gavà C, haurien d'imposar-se fent valer el factor pista davant Martorell B, Súria B, Panteres Grogues i Tarragona.


Entrevistes