updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #4aCatH: El partit més destacat al Camp del Ferro

Al Camp del Ferro s'enfronten Sant Andreu C i Coope C Fotos: arxiu Al Camp del Ferro s'enfronten Sant Andreu C i Coope C

Aquest cap de setmana es disputa la 24a jornada, amb el partit més interessant al Camp del Ferro.

En aquesta categoria pujarà a 2a Catalana el primer de cada grup (posem en blau a l'equip que ocupa aquesta plaça) i el guanyador d'una eliminatòria entre els dos segons (posem en lila els que ocupen aquesta plaça).
El perdedor d'aquesta eliminatòria i la resta d'equips jugaran la temporada vinent a la 3a Catalana, que passa a ser l'última categoria.
Per més detalls veure AIXÍ ANIRAN ELS ASCENSOS I DESCENSOS

GRUP B

Martorell B (7è) - Guissona (11è), dissabte 18:45 h
Berga B (12è) - Agramunt (13è), dissabte 19:30 h
Sant Andreu C (5è) - Coope Sant Boi C (1r), dissabte 20:15 h
Panteres Grogues (9è) - Súria B (14è), dissabte 21 h
Horta (3r) - Ribes B (2n), diumenge 10:30 h
Tarragona (8è) - Andorra (6è), diumenge 10:45 h
Amposta (4t)- Gavà C (10è), diumenge 12 h

El líder, la Coope C, que està, com vam dir en l'últim resum col·leccionant rècords, té un dels dos esculls complicats que li queden en el camí per acabar aconseguint l'ascens a la nova 2a Catalana, i que són tots dos a la capital catalana. En aquesta ocasió visita al Sant Andreu C, un equip que va començar molt bé la competició, però després s'ha anat desinflant i ja està lluny de la possibilitat de lluitar per l'ascens. Però segur que lluitaran de valent per aconseguir un triomf de prestigi, davant l'únic equip català sènior masculí que ha guanyat tots els partits fora de casa aquesta temporada, i que porta quinze victòries consecutives. A la primera volta els de Sant Boi van guanyar per 36-31.

Gran partit també a la pista del Bon Pastor, on l'Horta, tercer classificat, rep el Ribes B, segon classificat. L'equip hortenc apura les seves possibilitats d'aconseguir el segon lloc de promoció, que passen per guanyar aquest partit i després esperar que els ribetans només sumin un punt en els dos que queden (a Tarragona i a casa contra Amposta). Complicat ho tenen, però segur que ho intentaran. 

Un triomf de la Coope C i derrota del Ribes B en aquests dos partits ja donaria el títol i l'ascens als de Sant Boi, ja que comptarien amb 4 punts d'avantatge i el golaverage, a falta de dues jornades.

Dels altres partits cal destacar el que juga l'Amposta a casa davant un Gavà C crescut en els últims partits, i on els ampostins volen allargar la seva ratxa d'imbatibilitat fins als deu partits.

Igualtat en els altres quatre partits, amb pronòstic obert, amb color una mica més local a les pistes de Martorell B, Berga B i Panteres Grogues i més visitant a Tarragona, amb la visita de l'Andorra.


GRUP A

Cardedeu B (7è) - Calonge (6è), divendres 22 h
Castellbisbal B (12è) - Vic B (13è), dissabte 18 h
Parets B (2n) - Barberà B (10è), diumenge 10:30 h
Montcada C (3r) - Fornells B (8è), diumenge 12 h
Ripollet (11è) - Llavaneres B (5è), diumenge 12:30 h
GEiEG B (9è)- Calella B (4t), diumenge 13:15 h
Descansa Polinyà B (1r)

En aquest grup el líder, Polinyà B, descansa, però té un bon marge de seguretat, i pot aconseguir el títol sumant un sol punt la setmana següent.

També el segon classificat, el Parets B, ho té a mida per acabar consolidant-se en aquesta posició i poder jugar l'eliminatòria d'ascens contra el segon de l'altre grup. De moment és clar favorit davant el Barberà B. Després potser ho tindrà més complicat a les pista del Fornells B i a casa davant Calonge.

El Montcada C, buscant la seva catorzena jornada d'imbatibilitat davant Fornells B, i el Calella B, a la pista del GEiEG B, han d'apurar les seves possibilitats guanyant aquests partits, per mantenir les seves opcions per si Parets B punxa.

En els altres partits, teòrica superioritat del Llavaneres B a Ripollet, tot i que els ripolletencs ja han donat alguna sorpresa a casa, igualtat entre Cardedeu B i Calonge, i també en el duel entre els dos últims classificats, Castellbisbal B i Vic B.

Entrevistes