updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #4aCatH: El Montcada C trenca la ratxa del Calella B... i manté la seva

El Montcada C va tombar el segon del grup A Foto: Pedro de Lamo El Montcada C va tombar el segon del grup A

El cap de setmana es va disputar la 22a jornada, amb victòria destacada del Montcada C davant el Calella B.

En aquesta categoria pujarà a 2a Catalana el primer de cada grup (posem en blau a l'equip que ocupa aquesta plaça) i el guanyador d'una eliminatòria entre els dos segons (posem en lila els que ocupen aquesta plaça).
El perdedor d'aquesta eliminatòria i la resta d'equips jugaran la temporada vinent a la 3a Catalana, que passa a ser l'última categoria.
Per més detalls veure AIXÍ ANIRAN ELS ASCENSOS I DESCENSOS

GRUP A

GEiEG B  26-27 Llavaneres B 
Cardedeu B  33-15 Barberà B 
Castellbisbal B   32-33 Fornells B 
Polinyà B   26-24 Calonge 
Ripollet   22-33 Parets B 
Montcada C  29-25 Calella B 
Descansa Vic B 

En aquest grup el líder, Polinyà B, va haver de treballar dur per superar el Calonge, però va acabar sumant els dos punts i gràcies als altres resultats ara ja compta amb sis punts d'avantatge sobre el segon i està molt a prop de l'ascens a la "nova" 2a Catalana. Als polinyanencs només els falten tres punts i tenint en compte que han de jugar contra els dos últims classificats, sembla que ho tenen pràcticament a la butxaca.

El partit més interessant es jugava a la pista ZEM Centre de Montcada, i allà el Montcada C, quart classificat, va derrotar el Calella B, que veia així trencada una ratxa de vuit victòries seguides. Els montcadencs ja encadenen dotze partits sense perdre i se situen de ple en la lluita pel segon lloc.

Els altres dos equips que encara tenen alguna possibilitat de lluitar pel segon lloc, van guanyar en pista contrària. El Parets B de forma clara a la pista del Ripollet, i el Llavaneres B amb moltes dificultats a la pista del GEiEG B, on la setmana passada havia caigut el filial paretà.

Amb aquests resultats hi ha un quàdruple empat en el segon lloc. A la web federativa per desfer l'empat es té en compte la puntuació en una lligueta entre els quatre equips (com es faria al final de lliga), i la classificació és aquesta: Parets B 6, Montcada C 6, Calella B 5, Llavaneres B 3. Els paretans queden per davant en guanyar el golaverage particular amb els montcadencs.
Si consideréssim la diferència general, com se sol fer mentre la competició no està tancada, la cosa estaria així: Montcada C (122), Calella B (104), Parets B (92), Llavaneres B (75).
Queden per jugar-se dos enfrontaments directes: Calella B - Parets B i Llavaneres B - Calella B.

En els altres dos partits ja sense interès pel que fa a la lluita per les posicions d'honor, el Cardedeu B va superar el Barberà B i el Fornells B va guanyar per la mínima a la pista del Castellbisbal B.


GRUP B

Horta  32-24 Andorra 
Berga B  20-21 Gavà C 
Coope Sant Boi C  55-33 Agramunt
Amposta  41-26 Guissona 
Tarragona  31-30 Panteres Grogues 
Sant Andreu C 30-33 Ribes B 
Martorell B - Súria B , ajornat fins al 26 d'abril

En aquest grup la Coope C, el líder, no va tenir problemes per superar l'Agramunt, fent rècord golejador de totes les categories sèniors, amb aquests 55 gols, que superen els seus 50 que havien marcat a la 1a volta a la pista del Gavà C i també els 52 que va marcar l'OAR Gràcia Júnior de 2a Catalana femenina.

Aquesta era la seva catorzena victòria seguida, que són les mateixes que porta el Llavaneres a 2a Catalana i que també havien aconseguit Les Franqueses, també a 2a, i el Cardedeu, a 1a Catalana. Lluny de les 20 del Barça a Asobal i de les 18 de l'OAR Gràcia Júnior a 2a Catalana Femenina... però que no estan gens malament.

Els dos partits més destacats els teníem a Barcelona. Al Camp del Ferro el Sant Andreu C, quart classificat, no va poder fer com el Montcada C en l'altre grup i va caure davant del Ribes B que d'aquesta manera manté el segon lloc amb tres punts d'avantatge sobre l'Horta.

Els hortencs, en un molt bon partit, van superar l'Andorra de forma nítida, però per acabar en segon lloc hauran de derrotar el ribetans i també a la Coope C i esperar una altra ensopegada del Ribes B.

En els altres partits l'Amposta va derrotar amb contundència el Guissona, allargant a vuit partits la seva ratxa d'imbatibilitat, el Tarragona va derrotar per la mínima el Panteres Grogues, i el Berga B va caure també per la mínima davant amb el Gavà C.


Entrevistes