updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La UEH Calella supera el Martorell i ja en porta dos de dos

  • Escrit per XAVIER TERMES / CATH

Partit poc vistós aquests migdia que s'ha vist al pavelló de Calella, però on els locals s'han emportat una important victòria per aconseguir comptant els partits per victòries.

Els calellencs, ha començat molt bé el partit, sobretot en defensa, i en el minut 5 de partit, dominava amb un 2-0 inicial, tot i haver fallat dos llançaments clars. El Martorell, no obstant, aprofitant perdues de pilotes en atac del Calella i aprofitant el seu atac amb doble pivot, ha empatat el partit al minut 15 a 6 gols, una igualtat que s'ha mantingut durant la resta de la primera part, tot i que l'últim minut ha aprofitat per ampliar l'avantatge a 2 gols.

A la represa, els locals han pogut mantenir la diferencia entre 2 i 3 gols fins al minut 20, on s'han aprofitat dels llançaments errats del seu lateral esquerre i han ampliat l'avantatge fins al 5 gols (23-18 al minut 25) que amb la pressió a mig camp del Martorell, ha deixat amb el marcador final de 24 a 21 a favor del Calella.

UEH Calella 24 - 21 CHMartorell (10 - 8 mitja part)

Amb aquests resultat, els Calellencs continuen en la part més alta de la classificació, conjuntament amb el equip Santa Maria de Palautordera (pendent de la resta dels resultats d'aquesta jornada).

La pròxima setmana, la UEHCalella jugarà a casa del H. Sant Joan Despí "B" on espera aconseguir un magnific 3 de 3!

Entrevistes