updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #2aCatH: El partit més interessant es juga a Sant Just

Imatge d'un partit de la temporada passada al pavelló santjustenc Foto: arxiu Imatge d'un partit de la temporada passada al pavelló santjustenc

Aquest cap de setmana es juga la 5a jornada amb el partit més destacats a Sant Just.

GRUP A

Sant Just Espanyol B (3r) - Terrassa B (2n), dissabte 16 h
Polinyà B (9è)-Sant Andreu B (4t), dissabte 17:30 h
Vendrell (8è)-Claret- Gràcia (15è), dissabte 19:45 h
Tortosa (10è)-Vilanova B (5è), dissabte 20 h
Montcada C (7è)-Cornellà B (6è), dissabte 20:15 h
Esparreguera (16è)-La Garriga B (11è), diumenge 12 h
Ribes B (14è)- Montmeló (1r), diumenge 12:45 h
LBDP PB SE Sesrovires (12è) - Sabadell B (13è), diumenge 16 h

En aquest grup tenim el partit més destacat de la jornada amb l'enfrontament que hi haurà entre dos dels tres equips que encara estan imbatuts, Sant Just Espanyol B i Terrassa B, amb un punt d'avantatge per als egarencs que han guanyat els quatre partits disputats. El balanç de gols de l'equip local és una mica millor que el del Terrassa B tant en l'aspecte ofensiu com defensiu, i a més hi ha el factor pista. Això vol dir que guanyaran els santjustencs? Ja es veurà...

El líder, Montmeló, que també té el ple de punts, visita la pista d'un equip en zona de descens, com el Ribes B, pujat de 4a, però que segur que posarà les coses difícils als vallesans.

Pel que fa als dos equips que venen per sota i que només han perdut un partit, que són Sant Andreu B i Vilanova B tenen partits complicats en pista contrària davant Polinyà B i Tortosa, dos equips de la zona mitja que es volen retrobar amb el triomf.

Partit igualat entre dos equips com Montcada C i Cornellà B situats a la zona mitja, i també entre LBDP PB SE Sesrovires i Sabadell B, que busquen tant un com l'altre el seu segon triomf.

Els dos cuers, Esparreguera i Claret, busquen el primer triomf. Els esparreguerins a casa intentant fer valer el factor pista davant La Garriga B, i els claretians al Vendrell davant un equip que ha perdut per la mínima els dos que ha jugat a casa.


GRUP B

Laietà Argentona (1r) - BCN Sants B (10è), dissabte 18:45 h
Parets B (15è) - Calella B (5è), dissabte 19 h
Garbí B (8è) - Cerdanyola (3r), diumenge 12:15 h
Pau Casals (12è)-Poblenou B (7è), diumenge 12:15 h
Santpedor (11è) - Vic (9è), diumenge 16:30 h
Horta (14è) - Coope Sant Boi C (6è), diumenge 18:45 h
Sant Llorenç B (13è) - Vilamajor B (4t), diumenge 20:30 h
Descansa Ègara B (2n)

En aquest grup no hi ha cap enfrontament directe entre els quatre equips que encara estan imbatuts.

El líder Laietà Argentona té un partit teòricament assequible a casa, on els argentonins es mostren sempre forts, davant BCN Sants B, que encara no ha puntuat com a visitant. Els maresmencs poden aprofitar que l'Ègara B, el colíder, descansa, per quedar-se líders en solitari.

Però s'ha de tenir en compte que el Vilamajor B és l'únic equip que no ha cedit cap punt i vol mantenir aquest estatus a la pista el Santllo B, equip de la zona baixa.

En igualtat amb el Vilamajor B, imbatut, però havent cedit dos empats, tenim al Cerdanyola que visita una pista complicada com la del Garbí B, d'on no ha volat cap punt de moment.

El Calella B, l'únic equip que només ha perdut un partit, haurà de treballar bé per sumar a la pista del Parets B, un equip amb el que es coneixen bé de la temporada passada a 4a.

En els altres tres partits Pau Casals, Santpedor i Horta intentaran fer-se forts a casa davant Poblenou B, Vic i Coope Sant Boi C.



Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes