updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Molins a punt de sorprendre La Salle Bonanova

  • Escrit per Web Oficial CE Molins de Rei

El primer equip del Molins de Rei va estar a punt de fer el que només havia aconseguit un equip en el que va de temporada: derrotar al CE la Salle Bonanova. Dominador tant del joc com del marcador en molts compassos del partit, els molinencs van acusar la falta de rotacions (deguda a la gran quantitat de baixes per lesió, cinc) i es van desinflar en un últim quart en que les forces no bastaven per doblegar un rival de l’entitat dels barcelonins.

 

Descendits de lliga catalana i amb clares aspiracions de recuperar la categoria perduda, els visitants van fer valer la seva experiència, en els darrers minuts i van aguantar les envestides locals que, fins l’últim instant, van tenir opcions d’endur-se alguna cosa. Finalment, però, els punts van volar cap a Barcelona en un final ajustat (27-28).

Conscients de la importància del partit, els homes de Joan Vendrell van sortir amb una defensa molt enèrgica que els va permetre recuperar la possessió de pilota en més d’una ocasió. Per altra banda, la precipitació en atac també va ser notòria en els primers compassos; cosa que va desenllaçar en un marcador amb constants alternatives (8-8, minut 15).

La tònica es va perllongar fins als darrers segons del primer període, on mitjançant un gol sobre la botzina, els locals van aconseguir situar la diferència en dos tants al descans (17-15).
A la segona part, els homes de la Salle van ajustar la defensa; fet que, sumat al desgast físic acumulat a la primera part, va minvar l’efectivitat ofensiva mostrada fins aleshores pels molinencs. Ben avançat aquest segon període, els barcelonins havien aconseguit obrir una bretxa de 3 gols (22-25, min 50).

Lluny de baixar els braços, els molinencs foren capaços d’aixecar el resultat i situar de nou la igualtat al marcador (25-25, min 56). Una exclusió més que rigorosa va deixar els locals en inferioritat durant els corresponents dos minuts. Això ho va aprofitar la Salle per col·locar-se a dos gols de diferència. Un gol de penal a falta de vint segons va donar esperances d’empatar als molinencs, però els visitants van saber aguantar la possessió fins al xiulet final que va acabar amb 27-28.

Entrevistes