updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #1aCatH: Duels molts interessants a les pistes de Ribes i BCN Sants

El pavelló de Sant Pere de Ribes i el pavelló La Sagi reben els dos partits més atractius Fotos: arxiu El pavelló de Sant Pere de Ribes i el pavelló La Sagi reben els dos partits més atractius

Es disputa la 5a jornada de 1a Catalana, amb partits destacats a Sant Pere de Ribes i al pavelló La Sagi de Sants

GRUP A

Martorell (4t)-Cambrils (11è), dissabte 17:45 h
Coope Sant Boi B (6è)-Aula (12è), dissabte 19 h
Sant Joan Despí C (15è)- Sant Quirze B (10è), dissabte 20 h
Ribes (3r) - Castelldefels (1r), dissabte 20:15 h
OAR Gràcia Júnior (8è)-Sant Esteve Sesrovires B (9è), diumenge 12:30 h
Sant Vicenç B (2n)-Gavà B (14è), diumenge 12:50 h
Canovelles (16è)-Igualada B (13è), diumenge 17:45 h
Blancs-i-Blaus BMG (5è) - Berga (7è), diumenge 18:15 h

En aquest grup destaca un partit per damunt de tots i es juga al Garraf. L'Handbol Ribes, que acaba de perdre la imbatibilitat a l'Olímpic davant els Blancs-i-Blaus BMG, reben la visita d'aquest Castelldefels que fins ara sembla intocable, amb només 20 gols encaixats de mitjana.

Molt més fàcil, en teoria, ho té el colíder, l'altre equip amb el ple de punts, el Sant Vicenç B, que juga a casa davant un equip en zona de descens, el Gavà B, que de moment només ha pogut sumar un punt.

Hi ha un altre equip que ha guanyat els quatre partits a la pista, però per sanció només té quatre punts,  l'OAR Gràcia Júnior, campió de 3a la temporada passada i que rep la visita del Sanes B, que estava dues categories per sobre, i que ha estat bastant irregular fins ara.

Bon partit també a l'Olímpic on els Blancs-i-Blaus BMG són favorits en la visita que reben del Berga que, de moment, encara no ha pogut puntuar com a visitant, però anirà a buscar la sorpresa.

Martorell és favorit davant Cambrils i Coope B davant Aula, tot i que els barcelonins en algun moment haurien de despertar. Finalment Canovelles buscarà el primer triomf davant Igualada B, per sortir de la cua.


GRUP B

JH Mataró B (4t)-Molins B (14è), dissabte 16:15 h
Sant Andreu (8è)-Sarrià B (3r), dissabte 18:30 h
Bonanova Atlètic (6è)-Montgrí (12è), dissabte 20:30 h
GEiEG (9è) - Sant Fost (16è), diumenge 11:15 h
Sant Andreu Barca (13è)-Montcada B (11è), diumenge 16:45 h
Vallag (15è)-Castellbisbal (5è), diumenge 18 h
BCN Sants (1r)-Sant Llorenç (2n), diumenge 18:15 h
Palautordera B (10è)-Sant Cugat C (7è), diumenge 18:30 h

En aquest grup B el gran duel el protagonitzen dos equips que es coneixen bé de la temporada passada a l'"antiga 1a Catalana" com són BCN Sants i Sant Llorenç, que ara ocupen els dos primers llocs, amb un punt d'avantatge per als barcelonins, que ho han guanyat tot. La temporada passada la victòria va ser dels visitants per 29-35.

Magnífic partit també s'espera a Sant Andreu on l'equip local, que no va començar bé i només ha puntuat a casa, rep el Sarrià B, equip que encara està imbatut i a un sol punt del líder.

Bon partit també a la Bonanova, on el filial local, rep aquest sorprenent Montgrí, que només ha fet dos punts, però molt bons partits contra equips de dalt.

Més fàcil ho té el Mataró B, quart classificat, que rep la visita del Molins B, que no està fent un bon inici de temporada.

El Palautordera B, després de dues derrotes seguides, intentarà retrobar-se amb la victòria davant d'un Sant Cugat C que està un punt per sobre, però sol baixar una mica fora de casa.

A les pistes de Vallag i Sant Andreu de la Barca, els equips locals faran valer el factor pista per intentar donar la sorpresa davant Castellbisbal i Montcada B, dos equips teòricament superiors.

I finalment Girona tenim ni més ni menys que un partit entre els equips de dos clubs, GEiEG i Sant Fost, que havien estat a la màxima categoria estatal i que ara passen problemes, sobretot els santfostencs en aquesta 1a catalana.

Entrevistes