updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #1aCatH: Última jornada del campionat que acabarà amb incògnites

El partit més interessant es juga a Valldoreix Foto: arxiu (d'una temporada anterior) El partit més interessant es juga a Valldoreix

El cap de setmana es disputa l'última jornada de la fase de permanència que, de tota manera, acabarà amb incògnites.

El primer de la fase de permanència jugarà a Lliga Argent (el posem en lila), els sets següents a 1a Catalana (els posem en taronja), i els quatre últims a 2a Catalana (els posem en vermell).
A falta de confirmació oficial i del que pugui passar posteriorment amb les possibles invitacions a equips per jugar a 1a Estatal, això és el que es dedueix de la NORMATIVA DE PRIMERA CATALANA.

FASE DE DESCENS

Bordils B (2n) - Ribes (6è), dissabte 17 h
Terrassa B (12è)- Sant Esteve Sesrovires B (4t),  diumenge 12 h
Valldoreix (1r) - Sant Llorenç (5è), diumenge 12 h
Súria (8è) - JH Mataró B (11è) , diumenge 12 h
BCN Sants (9è) - Sant Andreu (7è), diumenge 12 h
Sant Martí Adrianenc B (3r) - Canovelles (10è), diumenge 12 h

En aquest grup es juga l'última jornada i amb tot el que fa referència a quants equips jugaran a Lliga Argent (de moment un) i quants baixaran a la nova 2a Catalana (de moment quatre), que quedarà una mica penjat pel que pugui passar posteriorment amb les invitacions  a equips catalans per jugar a 1a Estatal.

El partit més destacat es juga a Valldoreix, on l'equip local, sumant un punt tindrà assegurada la seva participació a la Lliga Argent 2024-25. Els visita un Santllo que pot aspirar a pujar algun lloc, però ho té bastant malament perquè Bordils B, Sanes B i Sant Martí B, els tres equips als que podrien superar tenen rivals bastant assequibles.

Interessant també la lluita entre Súria i BCN Sants per evitar el 9è lloc. Els barcelonins, que per sortir-ne han de guanyar el derbi barceloní contra el Sant Andreu, han d'esperar una ensopegada dels suriencs, que voldran tancar la temporada guanyant a casa davant el Mataró B.


Entrevistes