updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Quatre catalans (de 8) superen les Fases Estatals infantils

Aquest cap de setmana s'han disputat les Fases de Sectors Estatals de categoria infantil, masculins i femenins, amb la participació de vuit equips catalans.

Infantil Femení: Granollers i La Roca a la fase final

El BM Granollers ha aconseguit guanyar el seu sector, disputat al Pavelló del Congost de Granollers, guanyant 24-18 al Puchi, 25-11 al Malkaitz i 19-18 en el partit decisiu al Salesianos d'Elx.

El Felmar BM La Roca jugava a Alacant en un grup de cinc equips. Va superar primer a doble partit al BM Colores, i en la final pel títol va aconseguir superar per la mínima (19-18) al Málaga Norte.

L'Handbol Ascó ha tingut opcions fins el darrer partit, però finalment han acabat segones del seu grup, per darrere del BM Sanse, equip que les ha derrotat en el partit decisiu 28-18. Abans les ebrenques havien guanyat 23-15 al Veleta Zubia, i 23-21 al Rocasa de Gran Canària.

L'Handbol Sant Vicenç ha acabat en tercer lloc del seu grup. Les vicentines van perdre divendres 22-30 amb el Salamanca, i 17-18 amb el Calasancio. Aquest diumenge han pogut tancar la Fase amb alegria després de guanyar 33-14 al Sierra de Arroyo.

Consulta les classificacions dels equips catalans

KH-7 Granollers
Felmar BM La Roca
CH Ascó
EH Sant Vicenç

Infantil Masculí: Barça i La Roca a la fase final

El Barça A ha superat amb gran autoritat la fase disputada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb tres triomfs de menys a més: 30-25 davant BM Romade, 34-17 davant Naturhouse La Rioja i 44-22 davant Maristes Algemesí.

El BM La Roca ha superat el seu sector també a casa. Els roquerols van guanyar divendres 39-26 a l'Iplacea, 35-16 a l'HC Eivissa i en el partit decisiu 36-33 a l'Anaitasuna.

El BM Granollers, campió català, ha acabat segon del seu grup per darrera de l'Elda alacantí. Els vallesans havien guanyat 44-25 a Los Dólmenes, i 39-31 a BM Colores, però en el decisiu partit d'aquest diumenge han caigut 36-29 davant l'Elda, equip que jugava a casa.

Per últim, el Barça B també ha acabat segon del seu grup disputat a Alacant. El segon equip blaugrana va guanyar el primer partit 26-16 al Marianistas, però va perdre el segon partit contra el conjunt local del Colegio San Agustin (25-36). Van tancar la fase amb triomf, 24-19 davant del Ciudad de Algeciras.

Consulta les classificacions dels equips catalans

KH-7 BM Granollers
FC Barcelona Lassa A
BM La Roca
FC Barcelona Lassa B

Entrevistes