updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Cinc equips catalans passen a la Fase Final Estatal Infantil

El Barça ha superat el sector a Saragossa Foto: @bmalcobendas El Barça ha superat el sector a Saragossa

Aquest cap de setmana ha estat el torn de les Fases de Sectors del Campionat d'Espanya Infantil masculí i femení. La Roca i Montcada femenins, i Granollers, Barça i La Roca, masculins, seran a la Fase final.

Sectors Estatals Infantil Femení (link RFEBM)

En categoria infantil femenina els representants catalans són el BM La Roca, l'Associació Lleidatana, La Salle Montcada i l'Handbol Gavà. Finalment, roqueroles i montcadenques seran a la Fase final de vuit equips.

La Roca supera el sector a casa

Les roqueroles han aprofitar l'escalf de la seva afició  per guanyar el sector E contra els equips de Romade (Canàries), Puig d'En Valls (Eivissa) i Hotel del Golf de Castelló, amb aquests resultats:

Divendres: BM La Roca 39-7 Puig d'En Valls
Dissabte: BM La Roca 24-17 Romade
Diumenge: BM La Roca 23-13 Castellón 

La Salle Montcada passa a Saragossa

Al grup més estrany, de cinc equips, les montacenques han acabat primeres de manera molt lluitada i brillant. Primer van superar un triangular contra La Jota (Aragó) i Puertosol de Málaga (Andalusia), i quedant primeres s'ho han jugat contra l'equip basc del Lagunak, a quin han superat per la mínima.

Dijous, DESCANS
Divendres: CH Salle Montcada 24-17 Puertosol
Dissabte: La Jota 20-24 CH Salle Montcada

Diumenge: CH Salle Montcada 23-22 Lagunak

La Lleidatana terceres a Elda

Les de la Terra Ferma han acabat terceres el sector H a Elda, contra el conjunt local del BM Femenino Elda, el Cajamar Almeria (Andalusia) i l'Associación Abaranera (Múrcia), amb els següents resultats:

Divendres: Associació Lleidatana 23-32 Cajamar Almeria
Dissabte 16:30h, Associació Lleidatana 20-15 Asociación Abaranera
Diumenge 12h, BM Elda 17-14
Associació Lleidatana

El Gavà, tercer a Santander

Les gavanenques han acabat terceres en un igualat sector C disputat a Cantàbria, on s'han trobat el conjunt local del BM Pereda, el CTD Oviedo (Astúries) i el Malkaitz (de Burlada, Euskadi), amb aquests resultats:

Divendres: BM Pereda 17-18 Gavà
Dissabte: Oviedo 16-14 Gavà

Diumenge: Gavà 19-25 Malkaitz

Sectors Estatals Infantil Masculí (link RFEBM)

En categoria infantil masculina els representants catalans són el BM Granollers, el Barça Lassa, el BM La Roca i l'Handbol Bordils. Han passat els tres primers, i només els bordilencs s'ha quedat pel camí, tot i fer un bon paper a Alacant.

El Granollers supera el sector a Can Bassa

Els granollerins han superat el sector D amb el suport del seu públic al pavelló de Can Bassa, contra el Corazonistas madrileny, el Puerto Sagunto valencià i el CB San José Obrero canari. Els granollerins van patir de valent, però es van classificar ja el dissabte després de superar per la mínima el Puerto Sagunto.

Divendres: BM Granollers 36-28 CB San Jose Obrero
Dissabte 13h, BM Granollers 35-34 Puerto Sagunto
Diumenge 13h, BM Granollers 40-17 Corazonistas

El Barça primer a Saragossa

El conjunt blaugrana jugarà l'únic sector de cinc equips, jugant primer una anada i tornada contra el Lagunak, i després una final o tercer i quart lloc contra el primer o segon entre aquests tres equips, Dominicos de Saragossa, Alcobendas i BM Estepa.

Divendres: Barça 43-19 Lagunak
Dissabte: Lagunak 17-35 Barça
Diumenge, Final: Alcobendas 24-32 Barça

La Roca supera el sector de les Illes

Els roquerols han superat l'interesant sector disputat a Eivissa, organitzat per l'HC Eivissa, i on hi jugaran també el BM Guada de Guadalajara i el Promesas Pikolinos d'Alacant. El partit més complicat pels roquerols, va ser el primer contra el Pikolinos, guanyat per dos gols.

Divendres: Pikolinos 29-31 BM La Roca
Dissabte: HC Eivissa 22-31 BM La Roca
Diumenge: BM Guada 21-33 BM La Roca

El Bordils és segon a Alacant

El Bordils Blanc no ha pogut superar el sector G jugat la pista del San Agustín, equip que els va guanyar en el primer, i a les postres, decisiu partit.

Divendres: San Agustín 26-16 Bordils Blanc
Dissabte: BM Águilas 6-27 Bordils Blanc
Diumenge: Bordils Blanc 27-22 Cajamar Almeria

Entrevistes