updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Bordils infantil es veu superat pel Salou

  • Escrit per Handbol Bordils INF

 

El Salou va guanyar 37-21 al Bordils Infantil en partit de la Sèrie A-2 de la Lliga Catalana Infantil Masculina.

Crònica de l'Handbol Bordils Infantil:

No hem estat a l'alçada! La superioritat física i l’actitud dels jugadors del Salou, ha marcat la dinàmica del partit. Hem de ser autocrítics amb els punts forts per seguir potenciar-los més i amb els punts febles per reforçar-los. El marge de millora existeix, per aquest motiu hem d’entrenar i jugar cada dia al 100%. Així quan finalitzi la temporada serem millors jugadors d’handbol.

La defensa 5:1 profunda i contundent del Salou ens ha portat molts de problemes. No hem pogut aprofitar l’espai que generava el pivot per finalitzar les accions. Iniciant en bot i individualment no som perillosos, però jugant amb equip i circulant la pilota amb intenció i velocitat som un equip força incòmode.

Amb defensa, no hem estat al nivell que podem arribar. No ens hem ajudat, i això ha fet que el Salou finalitzés les accions amb facilitat. Quan hem tingut la oportunitat de sortir al contraatac no ho hem aprofitat. El marcador final ha estat de 37-21. Tots aquests partits ens serveixen per aprendre, i construir la base de futurs grans jugadors d’handbol. Jugadors i entrenadors hem de millorar molt!


 

Entrevistes