updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Bordils infantil segueix creixent com a equip

  • Escrit per Handbol Bordils INF

Després de la treva que oferia el calendari, aquest cap de setmana ha tornat l’handbol infantil al pavelló Blanc i Verd de Bordils. Ho ha fet  amb el partit de Lliga Catalana entre l’Handbol Bordils, adaptant-se progressivament al nou sistema defensiu, i la Salle Montcada, un equip amb molt físic que segueix mirant cap amunt.

La classificació deixava entreveure que seria un partit poc disputat en quant al resultat final, i des dels primers minuts els montcadencs van agafar una bona diferència al marcador. Aquest avantatge es va produir bàsicament per les pèrdues de pilota dels locals, que eren aprofitades en forma de ràpids contraatacs pels visitants. No obstant, el Bordils seguia treballant amb un bon joc d’atac, trobant situacions prou clares però amb alguns errors als llançaments.

A la represa de la mitja part la defensa local  va millorar, i a partir de  grans ajudes col·lectives van plantejar molts problemes a l’atac de la Salle Montcada. Tot i així, l’equip visitant seguia sumant gols, però aquests se’ls havien de treballar més perquè el Bordils va començar a jugar en bloc, en equip. Finalment, el resultat va ser de 22-47.

La millora del sistema defensiu del Bordils, jugant cada vegada millor de manera col·lectiva, i les situacions ofensives en equip, conviden a l’optimisme de cares a pròxims partits.

Entrevistes