updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El BM Granollers bronze al campionat d'Espanya infantil

Foot: @bmgranollers L'equip granollerí bronze a l'estatal infantil Foot: @bmgranollers

El passat cap de setmana es va disputar el campionat d'Espanya infantil, amb una sola medalla per a l'handbol català, per al BM Granollers en categoria masculina.

 

CATEGORIA MASCULINA

El BM Granollers supera el Barça en la lluita pel bronze

Tres equips catalans van anar a Saragossa per disputar la fase final entre els vuit millors equips infantils estatals.

En el grup I va jugar el BM Granollers que va perdre el primer partit contra Agustinos Alicante per 27-43, i després va guanyar el Gijón per 35-17 i al Lalín per 48-29, per acabar en el segon lloc del grup.

En el grup II en el primer partit el Barça va guanyar al Dominicos Zaragoza per 34-25, després a l'Aula Valladolid per 48-28 i finalment al BM La Roca per 31-28, per acabar primer de grup. L'equip roquerol en els dos primers partits havia guanyat a l'Aula Valladolid 28-26 i va perdre contra Dominicos per 32-25.

En les semifinals el Barça va perdre davant Agustinos per 22-27 i el BM Granollers davant Dominicos per 29-39.

En la lluita pel bronze l'equip granollerí infantil, va fer el que no havien pogut fer els juvenils i cadets, i van superar el Barça per 30-29.

El títol va ser per a l'equip local, el Dominicos de Zaragoza que, en el duel "religiós", va aixafar Agustinos per 33-21.


CATEGORIA FEMENINA

L'Handbol Ascó es queda en el quart lloc

En categoria femenina només un equip, l'Handbol Ascó, va poder accedir a la fase final, que es va disputar a la localitat canària de Tías a Lanzarote. Allà l'equip asconenc, el campió català, va fregar la medalla, però es va haver de conformar amb el quart lloc.

A la fase prèvia l'Ascó va perdre amb Guadalajara per 21-23, va guanyar al Mijas 19-17 i va perdre contra Puerto del Carmen per 21-18. Les locals van acabar primeres de grup amb 6 punts i en el triple empat entre Ascó, Guadalajara i Mijas, les asconenques es van ficar a semifinals per golaverage general, ja que els tres partits disputats entre els tres equips havien acabat amb diferència de dos gols.

A la semifinal l'Ascó va fer un gran partit contra Anaitasuna, que acabaria sent el campió d'Espanya, però caient per 28-26.

En la lluita pel bronze es van topar amb el Pozuelo de Calatrava perdent per 18-19.

Anaitasuna campió amb un gol en l'últim segon

Entrevistes