updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Barça, or, i Les Franqueses, plata, als estatals cadets

Barça, campió d'Espanya cadet, i Les Franqueses, subcampió Fotos: @FedCatHandbol Barça, campió d'Espanya cadet, i Les Franqueses, subcampió

El passat cap de setmana es van disputar les Fases Finals Estatals Cadets, amb dues medalles per als equips catalans.

LES FRANQUESES PLATA EN CATEGORIA FEMENINA

L'Handbol Les Franqueses, el campió català, va disputar la fase final en terres aragoneses, a Tarazona.

En la primera fase van superar el BM La Jota de Zaragoza (35-34), a Marianista Prado Ciudad Real (33-26) i ja en partit intranscendent, perquè eren primeres, van cedir davant Aula Valladolid (25-26).

En la lluita per les medalles van superar en semifinals el Leganés per 28-25, caient a la final davant un Mislata que va ser clarament superior (31-20). Però de tota manera obtenint una sensacional medalla de plata.

L'equip de Les Franqueses el formen Yessenia de Matos, Júlia Paz, Daniela Fernàndez, Jéssica Escalante, Irene Torrella, Maria Martín, Queralt Fornt, Mireia Solís, Estel Oller, Jana Jiménez, Adriana Martín, Paula Noguera, Marina Galvany, Clàudia Argent, Júlia Manresa i Clàudia Guijarro. L'entrenador és Xavier Canalejas, amb Marco Antonio Fernández d'ajudant i Laia Noguera d'oficial.

Vídeo de la semifinal, que els assegurava la medalla

Unes quantes fotos de la final de Pedro de Lamo


BARÇA CAMPIÓ EN CATEGORIA MASCULINA

El Barça, campió català, i el BM Granollers, subcampió, van disputar la fase final aquí a Catalunya. La primera fase, l'equip blaugrana a la Ciutat Esportiva i l'equip granollerí a l'Olímpic, on també va tenir lloc la lluita per les medalles.

El Barça cadet, va aconseguir el títol estatal, continuant amb el domini absolut ja mostrat en categoria absoluta, juvenil i infantil, que és molt maco per al club blaugrana, però que no sabem si acaba de ser massa bo per al nostre esport.

A la primera fase el Barça va superar al Zarautz (51-21), Gàldar (49-35) i Anaitasuna (41-27). A la semifinal va derrotar el Dominicos Zaragoza (42-22) i a la final altra vegada a l'Anaitasuna per 43-32.

L'equip del Barça el formen: Guillem Martínez, Aniol Montes, Víctor Cepero, Àlex Fernàndez, Àlex Pérez, Ian Viladiu, Guim Puntas, Mario Santiago, Iu Carballar, Alexander Jones, Adrian Solà, Marc Villarreal, Albert Quesada, Daniel Sànchez, Lucas Espejo i Pau Enric Olivera. L'entrenador és Jordi Jodar, amb Adrià Blanco d'ajudant, i Salvador Vila d'oficial.

Vídeo de la final

Per la seva part el Granollers també va acabar primer de grup guanyant a Dominicos (30-29), Cisne Pontevedra (35-23) i Marianistas Prado Ciudad Real (43-37). Però a la semifinal van perdre contra el segon de l'altre grup, Anaitasuna (36-37) i en el partit pel bronze davant Dominicos Zaragoza (29-35), al que havien derrotat a la prèvia.

Entrevistes