El Joventut Mataró passa per damunt del "Palau"

El Joventut Mataró ha aconseguit la segona victòria de la temporada i de moment no perd contacte amb els quatre primers classificats de la lliga de 1a Estatal. I ho ha fet passant, amb certa facilitat, per damunt d'un Palautordera que ha vingut força minvat per jugadors que li han marxat i per baixes per lesió.

Els primers compassos del partit han estat igualats, i fins i tot amb algun avantatge visitant, fins que el tècnic local ha demanat temps mort i ha canviat  la defensa a un 5:1 que ha dificultat molt més les accions vallesanes i ha propiciat alguns contraatacs del Joventut que, junt amb bones accions en atac posicional de Sergi Rodríguez, elèctric com sempre, han obert el marcador fins el 16-13 del descans.

A la represa el Joventut no ha deixat mai que el "Palau" entrés al partit, i mica en mica a base de aturades i bones defenses, amb sortides rapides al contratac i aprofitant les facilitats defensives del rival s'ha arribat a la diferència final de deu gols, que és la més gran mai registrada entre aquests dos equips en els darrers temps.

Destacar la bona connexió local amb els dos pivots que han fet 9 gols entre els dos (Dani Aguilera 5 i Oriol Garcia-Milà 4).

JOVENTUT MATARÓ- PALAUTORDERA 33-23

JOVENTUT MATARÓ: Quico Solà i Victor Castejón, porters; Carles Roman (1), Sergi Fuster (2), Oriol Manzano (1), Marc Martínez (3), Dani Aguilera (5), David Pedragosa (3), Sergi Rodríguez (4), Oriol Garcia- Milà (4), Guillem Fàbregas (3), Bernat Muñoz (1), Berenguer Chiva (2), Toni Busquets (4).
PALAUTORDERA: Panadera, Valls, Puig, Deumal (6),  Pujol (4), Criado (1), Molins, Comulada (3), Altimira, Buch (2), Perxachs, Pou (2), Sala (5).
Parcials cada 5': 1-2, 5-4, 8-7, 10-10, 13-12,  16-13 descans;19-14, 22-15, 24-17, 26-19, 29-21, 33-23