updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Tercera derrota seguida del Vendrell, contra l'Adrianenc

  • Escrit per CEH VENDRELL
El Vendrell la setmana passada contra el Granollers B Foto: CH L'Adell El Vendrell la setmana passada contra el Granollers B

Tercera derrota consecutiva del CEH Vendrell, aquesta per un clar 43 a 25 davant el Sant Martí Adrianenc, equip capdavanter de la categoria i que tradicionalment no se li dona gens bé als jugadors vendrellencs.

El primer parcial va ser favorable al Sant Martí Adrianenc per 20 a 16. El CEH Vendrell va resistir durant aquests primers trenta minuts el joc frenètic i amb moltíssima velocitat del jugadors barcelonins però tot i que estaven dintre del partit sabien que no podien mantenir aquest ritme de joc i que havien de intentar capgirar aquesta dinàmic a la segona part.

El segon parcial va ser un demolidor 23 a 9 per a l’equip barceloní. Novament sortida en tromba dels locals que aquest cop els jugadors del CEH Vendrell van ser incapaços de resistir i van veure com el seu rival els passava per sobre una vegada i una altre fins a deixar el marcador en aquesta abultada diferència de gols.

El CEH Vendrell acaba així el seu calvari de 3 jornades consecutives jugant contra els 3 primers equip de la classificació i que com es pot veure per els resultats que fan cada setmana juguen una lliga diferent a la dels vendrellencs.

Sant Martí Adrianenc 43-25 Vendrell

SANT MARTÍ ADRIANENC: Nil Pedrós, Adrià Cumplido (7), Miquel Torres (4), Gonzalo Romero (2), Ferran Guedea (8), Claros (2), Víctor Torres, Sergi Ferrer (2), Javier Coba (5), Llorens (3), Bosser (3), Borja Lancina (6) i Baradad (1).
VENDRELL: Olivares, Juan Cantero (3), Bofarull (2), José Maria Fernández (1), Monroy (5), Melcior Malivern (6), Mario Fernández (1), Joaquin Carrero (3), Cardona, Daniel Sánchez (4), Castro i Riera.

Entrevistes