updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Títol estatal històric del BM Granollers juvenil femení!

Top-4 Estatal Juvenil Femení. Granollers campió, La Roca 3r

El BM Granollers ha aconseguit a Sabadell el campionat estatal juvenil femení, un èxit sense precedents a l’handbol català. El pavelló de l’OAR Gràcia ha estat l’escenari de la gran final, en la qual les vallesanes han superat un gran equip com l’Aula Cultural de Valladolid. Per la seva banda, el BM La Roca ha aconseguit una magnífica tercera plaça, després de caure a semis contra les campiones.

Amb un ambient de gala, el pavelló de l’OAR ple com un ou ha rebut els dos millors equips juvenils femenins de l’Estat. I potser envalentonades per aquesta gran rebuda, els dos conjunts han ofert uns primers minuts espectaculars en atac. En només deu minuts de joc ja s’havien vist divuit gols en un anar i venir frenètic (7-9 per l’Aula). Però a poc a poc les defenses i les porteres s’han anat assentant, i han fet més complicats els gols a les dues porteries.

Després de molts minuts de domini visitant, a l’equador de la primera meitat la igualtat ja era màxima (10-10), però les de Valladolid han fet tres gols seguits amb un gran treball al pivot (10-13). El partit anava de ratxa en ratxa, i amb un gran final de part i també tres gols consecutius, el Granollers ha aconseguit marxar al descans amb empat a 15. 

Segona meitat vallesana

Les catalanes venien de fer tres gols, i ho han tornat a fer a la represa! I ha estat aquest gran inici amb una inspiradíssima Clara Poo el que ha permès començar a llaurar el triomf i el títol estatal. Les jugadores de l'Aula s’han començat a posar nervioses ja que no aconseguien veure porta, sempre jugant al límit del passiu, i això ha fet que les diferències al marcador es mantinguessin al voltant dels cinc gols favorables al Granollers.

Només quan les de Valladolid s’han acostat 26-23 a falta de deu minuts semblava que es podria viure un final emocionant, però un parcial de 4-0 de les de Robert Cuesta ha sentenciat el partit desfermant l’eufòria entre les jugadores i el públic que els ha donat suport durant tot el cap de setmana. Alegria màxima a un costat i tristor lògica a la banda castellana amb una afició, cal dir-ho, també exemplar que tampoc ha parat d’animar en cap moment. 

KH7 BM Granollers 31 - 26 Aula Cultural Viveros Herol Valladolid

Entrevistes