updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Catalunya guanya l'XI Copa de les Nacions femenina a Elgoibar

Una gran selecció catalana femenina, entrenada per Fernando Barbeito, ha aconseguit guanyar el torneig IV Nacions que aquest any s'ha disputat a Elgoibar.

Aquest cap de setmana la Selecció Catalana Absoluta Femenina ha participat amb èxit a l'XI Copa de les Nacions d’Handbol Femení, que s'ha disputat a Elgoibar, al costat de les seleccions de Galícia, la Comunitat Valenciana i l'amfitriona, Euskadi.

Dissabte les noies entrenades per Barbeito van aconseguir un triomf treballadíssim davant Galícia per la mínima (32-31), en un partit que es va decidir a la pròrroga i en el qual Andrea de la Torre va aturar un penal a temps aturat que va evitar precisament que el passi a la final es decidís en una tanda de penals. Emma Boada, Sara Gil i Ona Vegué van ser les jugadores més destacades en atac amb 5 gols cadascuna.

El diumenge no han hagut de patir tant, i han superat 21-17 a la selecció valenciana alçant-se amb un celebrat i merescut triomf per una gran generació de l'handbol català femení que segueix pujant amb força.

Destacar que Emma Boada ha estat distingida com a millor jugadora del torneig, mentre que durant l'entrega final de premis s'ha fet un homenatge a Judith Sans que fa mesos va anunciar que la temporada vinent no seguiria jugant a handbol.

VíDEO: Reviu la FINAL

VíDEO: Reviu la SEMIFINAL

Algunes imatges del cap de setmana @fedcathandbol

Recordem la convocatòria

Entrevistes