El Barça pateix al final per derrotar l'Szeged... però és líder solitari

Aitor Ariño va acabar amb molèsties Foto: fcbarcelona.cat, Víctor Salgado Aitor Ariño va acabar amb molèsties

El dijous el Barça va superar amb dificultats el Pick Szeged i ja és líder en solitari del seu grup.

GRUP B

BARÇA 31-30 PICK SZEGED

BARÇA: Gonzalo Pérez de Vargas (36% d'aturades) i Emil Nielsen (25%) porters; Aleix Gómez (5), Blaz Janc (4), Dika Mem (4), Melvyn Richardson (3), Timothey N'Guessan (2), Jonathan Carlsbogard (3), Luis Frade (3), Javi Rodríguez (1), Petar Cikusa (2), Aitor Ariño (2), Manuel Ortega (2), Domen Makuc, Thiagus Petrus, Antonio Bazán.
PICK SZEGED: Thulin (28%) i Mikler (44%) porters; Sostaric (8), Bodó (6), Banhidi (3), Rod (3), Frimmel (2) Kalarash (2), Kukic (2); Jelinic (1), Garciandía (1), Mackovsek (1), Szilagyi (1), Smarason, Bogojevic, Toto.

El Barça va fer una primera part sensacional davant un equip hongarès que des del primer moment (4-0 als 3 minuts) es va veure impotent per frenar l'allau de joc que li venia al damunt i al descans el marcador ja estava en 20-12.

A la represa va semblar que l'Szeged agafa aire amb un parcial inicial de 2 a 5 (22-17 als 6 minuts). Va reaccionar el Barça amb un parcial de 4 a 0 agafant una màxima diferència de 9 gols que semblava decidir el matx. Però el partit es movia a batzegades dels dos equips i l'equip hongarès va aprofitar el gran treball sota pals de Mikler (impressionant partit el seu) i les lesions d'Aitor Ariño i Dika Mem (bastant greu, amb subluxació a l'espatlla que el deixarà fora en el partit a Kielce la setmana vinent) per apropar-se a un sol gol (29-28) quan quedaven encara menys de tres minuts. A més Thiagus Petrus veia la targeta vermella i l'atac blaugrana estava bloquejat.

Per sort Mackovsek va cometre una errada infantil agafant per darrere sense necessitat a N'Guessan i va ser exclòs. En l'atac en superioritat Aleix Gómez va estar segur i va trencar 10 minuts del Barça sense marcar (això deu ser quasi un rècord negatiu... o positiu per al Pick Szeged), i en la defensa següent Ortega va fer una recuperació de murri, de les que li agradaven al seu pare, i va sentenciar el partit a porta buida. Sobre el temps Bodo va sorprendre Nielsen i va deixar la diferència en la mínima expressió.