updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Sarrià dona la campanada i elimina el Cangas a la Copa

El Sarrià dona la campanada i elimina el Cangas a la Copa Foto: @uesarria77

La UE Sarrià va protagonitzar una de les grans sorpreses de la 2a ronda de la Copa eliminant al Cangas del Morrazo de la Lliga Asobal i passant brillantment a tercera ronda en la seva estrena en aquesta competició.

El partit va començar amb un minut de reivindicació –similar al que havia passat el dia abans a Bordils– en el qual els jugadors sarrianencs no van actuar mentre la graderia cridava "llibertat presos polítics" i els visitants no atacaven. Després d'aquest minut, el matx va arrencar molt igualat, però després dels primers compassos de partit van ser els de Salva Puig els que van agafar la iniciativa agafant cinc gols de marge al descans (15-10).

El conjunt gallec, veient seriosament amenaçat el passi a la següent ronda, va reaccionar a la represa i a mitja segona meitat va remuntar i va agafar unes rendes de 3 gols que semblava que podien ser definitives. Però amb 22-25 i les coses realment complicades, els darrers cinc minuts van ser de somni: un parcial de 6 a 0 pels de Salva Puig que van provocar el deliri entre jugadors i afició local que sabien que eren equip de tercera ronda de la Copa. I a seguir somiant.

Cal destacar que els tres porters del Sarrià van tenir una aportació clau, amb Pau Guitart (22 anys) jugant la primera meitat i part de la segona, sent reemplaçat per Aleix Biosca (21 anys) i amb un penal clau aturat per Antonio Moreno (21 anys) amb 23-25 al marcador

UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ 28-25 Cangas del Morrazo

UE SARRIÀ: Pau Guitart (1), Aleix Biosca i Antonio Moreno, porters; Pau Palacios (2), Isaac Aleman (1), Nitu Pòrtulas (4), Gerard March (4), Juli Fina (4), Roc Segarra (1), Sergio García, Arnau Rovira (2), Adrià Serrano, Iñaki Gutiérrez (2), Guillem Torres (3), Oriol Teixidor (4) i Alberto Vicente.

PARCIALS: 2-2, 4-4, 7-6, 10-7, 12-8, 15-10, descans; 17-14, 18-17, 19-19, 21-23, 22-25, 28-25.

Amb el Cangas entrenat per Nacho Moyano van jugar els catalans Gerard Forns (a la porteria) i al lateral dret Daniel Peiró (3 gols)

VÍDEO DEL PARTIT | Streaming Valonmano Con V

Reivindicació abans del partit

Entrevistes