updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Les Franqueses i Barça campions de Catalunya cadets

Els equips de Les Franqueses femení i Barça masculí han estat els campions de Catalunya en categoria cadet Fotos: @FedCathandbol i fcbarcelona.cat Els equips de Les Franqueses femení i Barça masculí han estat els campions de Catalunya en categoria cadet

Entre dimecres, dissabte i diumenge Amposta i Sant Boi van acollir els TOP-6 en categoria cadet, que van donar els títols a Les Franqueses (femení) i Barça (masculí).

TOP-6 DE LA LLIGA CATALANA CADET FEMENINA

Es va disputar al pavelló d'Amposta, amb la participació de Les Franqueses, Sant Joan Despí, Granollers, Molins, Sant Andreu, i l'equip del club organitzador l'Handbol Amposta. Els quatre primers aniran als sectors del Campionat d'Espanya. No hi era el campió de la temporada passada, que havia estat el Palautordera.

El primer de cada grup de la 3a fase ha obtingut plaça per a les semifinals del TOP-6, quedant exempts dels quarts de final, mentre que el segon i el tercer s'enfrontaran de forma creuada, per saber quins són els altres dos semifinalistes, i que els acompanyaran als sectors estatals.

Resultats dels partits

1r QF.- Molins 37-39 BM Granollers
2n QF.- Amposta 33-36 Sant Andreu 

1a semifinal.-  Sant Joan Despí 35-27 Sant Andreu
2a semifinal.- Les Franqueses 36-28 Granollers

Partit pel 5è lloc: Amposta 33-42 Molins
Partit pel 3r lloc: Granollers 30-24 Sant Andreu
FINAL: Les Franqueses 32-30 Sant Joan Despí

Les jugadores de l'Handbol Les Franqueses, l'equip campió, són: Yessenia de Matos, Júlia Paz, Daniela Fernández, Jessica Escalante, Irene Torrella, Maria Martín, Queralt Fornt, Mireia Solís, Estel Oller, Jana Jiménez, Adriana Matín, Paula Noguera, Marina Galvany, Clàudia Argent, Júlia Manresa i Clàudia Guijarro.
L'entrenador és Xavier Canalejas, amb Marco Antonio Fernández d'ajudant i Laia Noguera d'oficial.


TOP-6 DE LA LLIGA CATALANA CADET MASCULINA

Es va disputar al pavelló Pau Gasol de Sant Boi, amb la participació del Barça A, que defensa el títol de la temporada passada, Granollers, Barça B, Sant Esteve de Palautordera, Sant Andreu i Coope Sant Boi, que és el club organitzador. Els quatre primers aniran als sectors del Campionat d'Espanya.

El primer de cada grup de la 3a fase ha obtingut plaça per a les semifinals del TOP-6, quedant exempts dels quarts de final, mentre que el segon i el tercer s'enfrontaran de forma creuada, per saber quins són els altres dos semifinalistes, i que els acompanyaran als sectors estatals.

Resultats dels partits

1r QF.- Barça B 37-38 Sant Andreu 
2n QF.- Coope Sant Boi 33-28 Sant Esteve Palautordera

1a semifinal.- Dissabte a les 11:00 h:   Granollers 38-29 Sant Andreu
2a semifinal.- Dissabte a les 12:45 h:  Barça 39-21 Coope Sant Boi 

Partit pel 5è i 6è lloc: Barça B 37-35 Sant Esteve Palautordera
Partit pel 3r i 4t lloc: Sant Andreu 34-27 Coope Sant Boi
FINAL: Barça 37-28 Granollers

Els jugadors del Barça, l'equip campió, són:  Guillem Martínez, Aniol Montes, Víctor Cepero, Àlex Fernàndez, Àlex Pérez, Ian Viladiu, Guim Puntas, Mario Santiago, Iu Carballar, Alexander Jones, Adrian Solà, Marc Villarreal, Albert Quesada, Daniel Sànchez, Lucas Espejo i Pau Enric Olivera.
L'entrenador és Jordi Jodar, amb Adrià Blanco d'ajudant, i Salvador Vila d'oficial.

Entrevistes