updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Anuncia't a CatHandbol i dona suport a l'Handbol català!

Aquest desembre farà 10 anys de l'estrena del web CatHandbol.cat. Durant aquest temps, l'equip de CatHandbol hem treballat incansablement per la difusió i la promoció del nostre esport. Aprofitem per donar les gràcies a tots els col·laboradors que hi han posat i posen el seu granet de sorra.

L’objectiu del mitjà no ha canviat des del seu inici: difondre i donar suport a l’handbol català, però volem garantir-li la continuïtat necessària.

Per això busquem empreses que ens ajudin a enfortir un projecte que rep menusalment de 15 a 30.000 visites i de 40.000 a 80.000 pàgines vistes.

Ara mateix el projecte es manté gràcies a la feina desinteressada de col·laboradors que nodreixen la web per amor a l’esport i al projecte, i ens agradaria fer un pas endavant.

Volem seguir sent un projecte sense ànim de lucre, però proposem una fórmula que a banda d’ajudar a la difusió del nostre esport serveixin per dignificar la feina de periodistes i estudiants de periodisme que massa cops han de fer la feina sense cap remuneració.

NOU PROJECTE de BEQUES CATHANDBOL

El nostre projecte de cara al 2022 és aconseguir crear unes noves Beques per tal que joves periodistes, fotògrafs o estudiants de periodisme, puguin començar a col·laborar amb el mitjà i fer-lo més fort. Pensem que d’aquesta manera es podrà mantenir i millorar un projecte de difusió que arriba a tot l’handbol català, jugadors, entrenadors, famílies i seguidors. Per això busquem saber si ens podríeu donar un cop de mà en aquesta cerca d’empreses que donin suport a aquestes beques.

Les beques portarien el nom de l’empresa o entitat patrocinadora, que apareixerien a TOTES les notícies de la temàtica concreta. D'aquesta manera enfortireu la vostra imatge de marca a la vegada que arribareu a tots els seguidors de l'handbol català.

Creiem sincerament, i pel que rebem de la gent, que és molt positiu que el nostre handbol tingui un mitjà com CatHandbol, per això tota ajuda serà benvinguda”.

Entrevistes