updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Nicole Morales: “Sí que penso en la convocatòria de la selecció espanyola, amb paciència arribarà”

  • Escrit per Jim&Vic Handball Show

Dinovè episodi de la temporada del Jim&Vic Handball Show amb especial atenció als ascensos de Palau i Ribes a Plata.

La jugadora catalana més en forma del moment —amb permís de la recent campiona de la Bundesliga Kaba Gassama— dedica uns moments al Jim&Vic Handball Show en plena sèrie de finals de la 'Liga Guerreras Iberdrola'. La portera roquerol de l'AticcGo BM Elche, Nicole Morales, va firmar una espectacular actuació a les semifinals amb 23 aturades davant el Bera Bera d'Emma Boada i Sara Gil per plantar-se a la final. Davant seu, el CBM Costa del Sol Málaga, futur equip d'Eli Cesareo i Gal·la Carreras, que ha empatat la sèrie al segon partit. Amb el factor de camp a favor de les andaluses, dimecres a les 20:30 coneixerem el desenllaç final de la màxima competició estatal.

Però indubtablement també havíem de parlar del BM Granollers, que després de superar al Goppingen a les semifinals, va acabar perdent la final davant el Füsche Berlin. Molts altres equips haurien pogut ser subcampions de l'EHF European League, però cap altre hauria pogut acabar la final amb 7 catalans sobre la pista, 6 d'ells formats al mateix club.

Finalment, en clau local, cal continuar destacant a l'OAR Gràcia de Sabadell, que després de certificar l'ascens a Lliga Catalana dels seus filials femení i masculí, va aconseguir el títol femení a casa davant el Garbí en l'última jornada. La casualitat ha volgut que el mateix escenari es repeteixi aquest diumenge pel masculí al Bocaccio Arena davant el Polinyà: qui guanyi, serà el campió de 1a Catalana.

Aquí pots recuperar el podcast via Youtube:

Jim & Vic Handball Show, l'únic podcast d'handbol en català!
Segueix-los a Youtube, Spotify,
Ivoox, Podimo, Google Podcast,
Twitter i Instagram.

Entrevistes