updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L'Europeu femení arrenca aquest dijous a França

Amb l'arribada del fred cada any ens arriben les dues grans cites handbolístiques anuals de seleccions. Com sabeu, sempre primer la femenina a finals d'any, i després la masculina a principis d'any.

La gran cita de l'handbol femení d'aquest 2018 és l'Europeu que es disputa a terres franceses, i s'allargarà del 29 de novembre al 16 de desembre. Les setze millors seleccions del continent, distribuïdes en quatre grups de quatre de fase prèvia en busca de l'accés a la "Main Round" organitzada en dos grups de 6 amb el passi a semifinals en joc. I pel campió un gran premi: l'accés directe als Jocs de Tòquio 2020.

ELS QUATRE GRUPS DE L'EURO 2018 - FRANÇA
Grup A
(Nantes): Dinamarca, Sèrbia, Suècia i Polònia
Grup B (Nancy): França, Montenegro, Rússia i Eslovènia
Grup C (Montbéliard): Hongria, Espanya, Holanda i Croàcia
Grup D (Brest): Noruega, Romania, Alemanya i la República Txeca República

Pel que fa a la representació catalana finalment ha estat una la jugadora seleccionada, la jove Eli Cesáreo de només 19 anys. L'actual jugadora de l'Aula de Valladolid i formada a l'Handbol Sant Vicenç, és la jugadora més jove cridada pel seleccionador vallesà Carlos Viver. S'han quedat a la llista prèvia de 28 jugadores (de la qual en sortirien els possibles recanvis en cas de lesió) Sara Gil, Andrea de la Torre, Emma Boada i Judith Sans. Cal destacar també que al cos tècnic hi ha una gran representació del nostre handbol, amb Robert Cuesta com a preparador físic i Vicente Álamo com a entrenador de porteres.

Tots els partits es podran seguir en directe per EHFTV i molts d'ells per Teledeporte

El partit inaugural el xiularan dos arbitres de casa nostra

L'europeu femení s'inaugura aquest dijous amb un gran partit entre l'amfitriona, França, i una de les sempre candidates, Rússia. Un partit que serà xiulat per dos arbitres catalans, instal·lats des de fa temporades a l'elit mundial, Andreu Marin i Ignacio Garcia

Entrevistes