updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatFem: A Pardinyes el líder rep l'equip més golejador

Imatge d'un partit d'aquesta temporada a Pardinyes fb Handbol Pardinyes - Joan Vallverdú Imatge d'un partit d'aquesta temporada a Pardinyes

Novena jornada a la qual s’arriba amb cinc equips separats per només dos punts al capdavant. I dos d’ells s’enfronten a Lleida.

El partit de la jornada a Lleida:
Lleida Pardinyes (1r) - La Roca B (4t), dissabte 20 h

El líder rep un equip que està només un punt per sota i que porta cinc partits seguits guanyats. La defensa local, la segona menys golejada, haurà de frenar l’atac roquerol, el màxim golejador de Lliga.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Lleida Pardinyes

1

14

26

22

G

G

G

G

P

La Roca B

4

13

31

27

G

G

G

G

G

Ascó (7è) - Vilamajor (5è), dissabte 20 h

Un altre dels equips que està lluitant a dalt, és el campió. L’equip de Lauri Garcia sembla que va agafant el to de la temporada passada i porta sis jornades sense perdre. Les asconenques es volen refer de la derrota patida a La Roca.

Canovelles (9è) - Palautordera (8è), diumenge 18:05 h

Les televisions locals emetran en directe aquest interessant derbi del Vallès Oriental entre dos equips en bon moment que venen de guanyar dos partits seguits. Les canovellines amb forta defensa i les palauenques amb millor atac.

Coope Sant Boi (11è) - Banyoles (13è), dissabte 18 h

Les subcampiones de la temporada passada no acaben d’aixecar cap, però en aquest partit haurien de sumar la seva segona victòria, davant un equip que està a zero i sembla candidat al descens, a no ser que canviï radicalment.

Granollers At. (2n) - Perelló (6è), diumenge 11:15 h

Partit interessant a l’Olímpic on el co-líder rep el botxí del líder. Ja se sap que les perellonenques són equip dur de rossegar i l’equip local haurà d’estar molt bé en atac per guanyar el partit. Són dos dels equips menys golejats.

Sant Vicenç B (10è) - OAR Gràcia B (12è), dissabte 19 h

Duel entre filials d’equips de Plata que la temporada es van trobar a la final de 1a Catalana. Tots dos equips porten mala ratxa, amb 4 i 5 derrotes i sembla que les vicentines, jugant a casa, ho tenen millor per trencar-la.

Les Franqueses (14è) - Gavà (3r), diumenge 11:30 h

L’equip local és cuer i sense haver puntuat i no ho tindrà fàcil per reaccionar enfront d’un equip que aquesta temporada va molt fort.

Podeu enviar fotos, més informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes