updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Castelldefels: el somni continua

Les jugadores celebrant un gran triomf Foto: Andrés Burgos Les jugadores celebrant un gran triomf

L’Esportiu Castelldefels segueix més viu que mai a la Divisió d’Honor Femenina després d’aconseguir una victoria importantissima davant l’Aula Cultural. A falta de cinc jornades pel final de la temporada, les grogues afronten l’etapa més decisiva del campionat en una posició fora del descens, tot i que hi ha quatres equips separats per molt pocs punts.

L’inici de partit ha estat marcat per la igualtat entre ambdós conjunts, tot i que els últims instants d’aquest primer temps han estat dominats per l’equip groguenc, que ha marxat al descans amb una lleugera avantatge al marcador (14-11).

A la segona part, el Castelldefels ha sortit mol sòlid en defensa i en atac, i no ha acusat els problemes que venia patint en els darrers partits durant els primers minuts després del descans. La diferència al lluminós va arribar a ser de fins a cinc gols a favor de l’equip local (min. 19, 27-22).

Però durant els darrers deu minuts de l’enfrontament, Amaia Garibay (10 gols) ha guiat a l’Aula Cultural cap a la remuntada i tot feia presagiar el pitjor. Afortunadament, el conjunt que dirigeix Dolo Martín no ha tremolat i ha aconseguit endur-se la victòria en l’últim minut del matx.

Manaut i Sans, màximes golejadores
Anna Manaut, amb 9 gols, i Judith Sans, amb 8 anotacions, han estat les jugadores més destacades de les grogues, juntament amb una estel·lar actuació de la portera Silvia Lladró al final del partit, després de substituir a una també encertada Hege Bolstad. Clara Poo (6 gols) ha estat una altra de les jugadores importants del partit.

El Castelldefels ha respirat l’energia que l’afició ha transmès a Can Vinader i, sens dubte, ha estat un caliu important al final del partit. Les grogues sumen així dos punts que els donen força i energia per a seguir lluitant, amb pas ferm, per la permanència a la màxima categoria estatal.

El proper partit serà importantíssim davant un rival directe: el Kukullaga Etxebarri. Guanyar a la casa basca serà gairebé obligatori. Esto es Castel!

Esportiu Castelldefels 29-28 Aula Cultural

Esportiu Casteldefells: Hege Bolstad i Silvia Lladró, porteres; Gael Alfaro, Ona Muñoz, Anna Manaut (9), Judith Sans (8), Alba Royo (1), Roser Esperit, Clara Poo (6), Sara Gil (3), María Cadens (1), Patri Espínola, Carlona Teixidó i Anna Sancho (1).  
Aula Cultural: Mariia Makarenko, Patricia Fernández, Bea Casquero, Celia López (5), Ana Vergara (1), Ángela Nieto (2), Isabel Calderón (1), Verónica Torres, Cristina Cifuentes (2), Raquel de la Cruz (5), Teresa Álvarez, Cecilia Cossío (2), Laura Muñiz i Amaia Garibay (10).
Parcials cada 5’: 2-2, 4-5, 7-7, 10-8, 10-11, 14-11 /descans/ 17-13, 21-17, 25-21, 27-22, 28-26, 29-28.

Entrevistes