updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Castelldefels cau derrrotat a Elx

Ivet Musons (ara a l'Elx) al partit de la 1a volta Foto: Vicen Muñoz (arxiu) Ivet Musons (ara a l'Elx) al partit de la 1a volta

Nova derrota del Castelldefels a domicili davant un Elx molt irregular durant tota la temporada. Aquesta vegada, però, les pupil·les de Dolo Martín no han aconseguit batre al conjunt il·licità, que comptava amb una nova incorporació de luxe: Maja Popovic. Tot i haver entrenat només una vegada amb el seu equip, la sèrbia ha anotat tres gols durant els escassos minuts que va trepitjar el 40x20.

La primera part ha estat irregular, en què l’avantatge a favor de locals al marcador ha anat oscil·lant entre l’un i els quatre gols. Perdent només de dos al descans, el Castelldefels ha afrontat els que van sent els minuts més crítics de cada partit durant tota la temporada: l’inici de la segona meitat.

El segon temps ha començat amb bon ritme i seguint la dinàmica de la primera part fins a una exclusió d’Anna Manaut (min. 34), que precedia a un parcial de 7-2 pràcticament impossible de remuntar (min. 41, 22-16). Les grogues no han tingut més remei que anar a remolc fins al final del partit mentre que l’Elx ha aconseguit ampliar la distància al lluminós.
Judith Sans, una de les peces més importants de l’equip català, ha anotat sis gols. També cal destacar l’actuació de Clara Poo i de Gael Alfaro, amb quatre anotacions cadascuna. Per part de l’equip local, la protagonista ha estat África Sempere, amb set gols, i Esther Martínez, amb sis. Ivet Musons, l’ex-jugadora del Castelldefels, ha sumat una única anotació.

Les grogues segueixen a la zona de descans. Les tres últimes posicions esta separades per només un punt, mentre que la onzena i la desena es troben a tres punts del Castelldefels. La setmana que ve no hi ha competició, ja que es disputa la Copa SSMM La Reina, pel que les catalanes tindran més temps per a preparar el següent partit i, sobretot, el mes d’abril.

Elx Mustang CF 30-22 Esportiu Castelldefels

Elx: Llanos Trigueros (portera), Gema Gómez (4), Jennifer Gutiérrez, África Sempere (7), María Flores (2), Marija Popovic (3), Izaskun Mujika, Esther Martínez (6), Alba Guilabert (portera), Ainhoa Fuentes (1), Ivet Musons (1), Alicia Requena (1), Cristina Gabaldon (5) i Laura Henández
E. Castelldefels: Hege Bolstad (portera), Anna Manaut (1), Judith Sans (6), Clara Poo (4), Maria Cadens, Patricia Espínola (2), Sara Gil (2), Gael Alfaro (4), Sílvia Lladró (portera), Anna Sancho (2), Roser Esperit, Ona Muñoz (1), Carlota Teixidó (portera) i Alba Royo
Parcials cada 5’: 3-1, 4-3, 8-4, 10-7, 12-9, 14-12 (descans), 16-14, 20-16, 24-18, 25-19, 27-20, 30-22 (final)