El Castelldefels deixa escapar dos punts

El Castelldefels deixa escapar dos punts Foto: Andrés Burgos

Les grogues cauen a casa davant l’equip que era cuer. La derrota deixa al conjunt que dirigeix Dolo Martín en una situació complicada i enmig de la lluita per la permanència. L’Adesal no només ha aconseguit igualar a punts a les locals, sinó que també ha pogut salvar el gol average. D’aquesta manera, el Castelldefels se situa a la zona de descens.

Un bon inici de partit ha situat a les grogues amb una diferència a favor de fins a cinc gols (min. 10, 10-5). Amb una muralla defensiva i una gran efectivitat en atac, el partit semblava totalment controlat per part de les catalanes, tot i que hi ha hagut alguns moments que l’Adesal s’havia acostat al marcador. Malgrat els intents d’un i altre equips, el lluminós ha marcat un 18-15 al descans.

Els primers minuts de la segona part són els instants més crítics del Castelldefels, i en aquest partit també s’ha apreciat. Una gran remuntada del conjunt ha fet presagiar el pitjor a Can Vinader. Els nervis han passat factura a unes jugadores que han estat totalment descol·locades: els errors defensius i ofensius han acabat decantant que els dos punts no es quedessin a casa.

En els moments crítics, Sara Gil ha estat una de les jugadores que ha liderat l’equip castelldefelenc, amb nou gols. Clara Poo torna a ser una altra de les destacades amb sis anotacions i una gran efectivitat des dels set metres. D’altra banda, Paula Valdivia també ha anotat en nou ocasions.

El proper partit serà també important, davant un Elche irregular i que ve de perdre contra un dels altres rivals directes del Castelldefels, el CLEBA León. Ara més que mai, som-hi Castel!

ESPORTIU CASTELLDEFELS 28-34 ADESAL CORDOBA

E. Castelldefels: Silvia Lladró, Judith Sans (2) , Clara Poo (6), Maria Cadens (4), Patricia Espínola (1), Sara Gil (9), Anna Sancho (1), Hege Bolstad, Anna Manaut (3), Gael Alfaro (1), Roser Esperit, Ona Muñoz i Alba Royo (1).
Adesal Cordoba: Meriem Ezbida, Alba Sánchez, Inés Hernández (4), Paula Valdivia (9), Yacaira Tejeda (5), Bea Puertas (4), Valeria Flores (3), Leire Blázquez (3), Azahara Barea (2), Arantza Marín (4) i Isa Moreno.
Parcials cada 5’: 5-1, 10-5, 11-9, 14-10,15-12, 18-15 (descans); 20-18, 20-23, 22-25, 24-27, 26-29 y 28-34 (final).