updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Derrota contundent del Castelldefels a València

Derrota contundent del Castelldefels a València Foto: Andrés Burgos (arxiu)

L’Esportiu cau davant l’Handbol Canyamelar València amb la màxima diferència de gols d’aquesta temporada. Tot i l’energia que li va donar la victòria anterior i la necessitat de guanyar els dos punts, el conjunt dirigit per Dolo Martín no ha pogut superar a un equip que en les últimes jornades s’ha mostrat desigual.

 

Tot i un inici de partit igualat, el Castelldefels ha encaixat un parcial d’11-2 en contra que ha provocat que ja fos pràcticament impossible remuntar el partit (min. 23, 18-7). Després de marxar al descans amb un marcador de 21-12, només un gir radical del partit podria donar a les grogues alguna oportunitat, però no ha estat així i el conjunt valencià ha seguit augmentant el seu avantatge.

L’actuació de Clara Poo va sent destacable des de fa ja algunes jornades, i en aquest enfrontament ha estat la màxima anotadora del Castelldefels amb vuit gols. Anna Manaut també ha estat una de les millor de l’equip amb sis anotacions. Per part del València, han destacat Mireia Payá, amb nou gols, i Cristina Morell i Sheila Segura amb sis.

La derrota del Castelldefels s’ha sumat a la del Kukullaga Etxebarri i la de l’Adesal Còrdova, equips que també lluiten per la permanència. Tot i això, el CLEBA sí que ha guanyat el seu partit i ha pogut respirar. Per tant, els llocs del descens segueixen sense tenir amo i qualsevol cosa pot passar a aquestes alçades de la temporada.

Les grogues han de refer-se ràpid d’aquesta dura derrota, ja que la setmana que ve l’espera un dels compromisos més importants de la temporada: s’enfrontarà a l’Adesal Còrdova, l’últim classificat de la Divisió d’Honor. Ara, només els separen dos punts, així que serà vital guanyar per a agafar aire. El partit tindrà lloc el dissabte a les 18:30h a Can Vinader (Castelldefels).

HANDBOL CANYAMELAR VALÈNCIA 41 – 25 ESPORTIU CASTELLDEFELS

Canyamelar València: Carolina Gimeno (portera), Patricia Cañavera, Patricia Descalzo (1), Estefanía Descalzo (1), Gemma Santaisabel (5), Dolors Esterri (5), Mireia Payá (9), Paula Llinares (2), Cristina Morell (6), Silvia Amo (1), Amparo Aguas (portera), Estefanía Monros (1), Sheila Segura (6) i Sara Bravo (4).
E. Castelldefels: Hege Bolstad (portera), Anna Manaut (6), Judith Sans (3), Clara Po (8), Maria Cadens, Patricia Espínola (2), Sara Gil (1), Gael Alfaro (2), Silvia Lladró (portera), Anna Sancho (2), Ona Muñoz (1), Roser Esperit i Alba Royo (1).
Parcials cada 5’: 3-2, 6-4, 9-5, 14-6, 19-10, 21-12 /descans/ 24-13, 30-14, 33-17, 36-19, 40-23, 41-25 /final/

Entrevistes