El Castelldefels acaba l’any onzè

Derrota en l’últim partit abans de l’aturada de la lliga pel Mundial de Sèrbia 2013 (del 7 al 22 de desembre) davant un rival complicat i pràcticament impossible.

L’Alcobendas és un dels equips que lluita pel títol de la Divisió d’Honor i, com era d’esperar, el Castelldefels tenia molt complicat puntuar al Pabellón de los Sueños. Al minut quinze de la primera meitat el conjunt madrileny ja superava a les de Dolo Martín per quatre gols, i les grogues només han pogut intentar reduir la diferència al marcador.

Amb un 18-10 al descans, al Castelldefels només li quedava acabar el partit amb menys distància al lluminós, cosa que ha estat força difícil. Els 11 gols de Teresa Francés han marcat el partit, mentre que Anna Manaut segueix sent la màxima golejadora de les grogues, avui amb 7 anotacions.

El Castelldefels tanca així un any ple d’emocions. Queden per jugar tres partits de la primera volta de la Divisió d’Honor (tots ells al gener) i, de moment, se situa onzè amb sis punts (tres victòries). Dolo Martín assegura que l’objectiu és acabar aquesta primera volta amb vuit punts i que, per tant, no estan tant lluny (tenint en compte que dos dels partits que es disputaran al gener seran contra rivals directes).

HELVETIA BM ALCOBENDAS 35 – 28 E. CASTELLDEFELS

Helvetia BM Alcobendas: Estela Carrera (portera), Ana Ferrer (1), Leire Aramendia (5), Olga Iglesias (2), Azurmendi, Paula Garcia (1), Silvia Arderius (3), Saray Prieto (2), Maite Zugarrondo (portera), Alba Garcia (1), Teresa Francés (11), Ruth Prieto (2) i Monica Ausas (6).
E. Castelldefels: Hege Bolstad (portera), Anna Manaut (7). Judith Toro (1), Judith Sans (4), Clara Po, Maria Cadens (5), Patricia Espinola (3), Sara Gil (5), Gael Alfaro, Emma Boada (3), Charlotte Svele, Silvia Lladró (portera), Anna Sancho i Alba Royo.
Parcials cada 5’: 1-1, 6-3, 9-5, 13-6, 16-8, 18-10 /descans/ 21-12, 23-15, 26-19, 30-23, 33-26, 35-28.