updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #CopaCatHFem: Ja tenim els quarts de final a punt

Laura Delgado del Vilamajor va ser uan de les protagonistes de la jornada Foto: fb Handbol Vilamajor (arxiu) Laura Delgado del Vilamajor va ser uan de les protagonistes de la jornada

El passat cap de setmana es van completar els vuit equips que disputaran els quarts de final el pròxim cap de setmana.

Resum de la normativa:
Els quarts de final del 26 de maig els jugaran:
-el Sant Quirze (que passa exempt)
-els 3  primers classificats dels grups A (JH Mataró), B (La Roca B) i C (Sant Joan Despí).
-els tres equips guanyadors dels encreuaments entre 2ns i 3rs classificats dels grups A, B i C (La Roca A, Sant Vicenç i Vilamajor)
-el guanyador del partit que enfrontarà el primer del grup D i el guanyador de la 2a fase (Les Franqueses)

Ribes 22–30 Les Franqueses

L'equip ribetà era l'únic de 1a Catalana d'aquesta temporada en competició. Tot i fer un bon partit no va poder amb un equip amb el que compartiran categoria la temporada vinent. La visitant Eury Ruano amb 11 gols va ser la màxima golejadora.

Fase intermèdia

Associació Lleidatana 23–32 Sant Vicenç

L'equip vicentí va guanyar amb comoditat davant un equip lleidatà que només va resistir 20 minuts i que acaba la temporada amb una derrota més.

La vicentina Raquel Ferres va ser la màxima golejadora amb 9 gols.

Granollers Atlètic 22–30 Vilamajor

El derbi vallesà entre equips de Lliga se'l va emportar l'equip vilamajorí conduït per una Laura Delgado imperial (10 gols). Al descans el marcador encara estava igualat (12-14), però a la represa l'equip visitant va anar eixamplant la diferència.

Ascó 22–31 La Roca

L'equip roquerol va imposar la condició d'equip de Plata i al descans tenia el partit solucionat amb un 9-18.