updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La Roca ja és a semifinals de la Copa Catalana Femenina

La Roca va superar àmpliament al Granollers Atlètic en els quarts de final Foto: youtube BM La Roca La Roca va superar àmpliament al Granollers Atlètic en els quarts de final

Els quarts de final de la Copa Catalana Femenina estan molt repartits... fora del cap de setmana.

Quarts de Final (dies 25/26 de maig)

Sant Quirze - OAR Gràcia, de moment sense horari
La Roca 44-32 Granollers Atlètic, jugat dijous 23
Sant Joan Despí A - Joventut Mataró, dimecres 29 a les 21 hores
Sant Joan Despí B - Lleida, dimarts 28 a les 21 hores

No hi ha partits el cap de setmana i en l'únic quart de final que ja s'ha jugat el BM La Roca va superar amb claredat al Granollers Atlètic per ser el primer equip semifinalista. D'aquesta manera l'equip roquerol eliminant successivament el campió i el subcampió de Lliga s'ha plantat ja a semifinals.

En els altres quarts de final tenim dos enfrontaments molt interessants entre Sant Quirze i OAR Gràcia (6è i 2n de Plata) per un costat i Sant Joan Despí i Joventut Mataró (3r i 8è) per un altre. A la lliga les "kiris" van caure a casa davant l'equip sabadellenc per 22-26 i les santjoanenques van superar les maresmenques per un ajustat 23-22.

En el partit que queda el Lleida, després d'haver eliminat el Gavà, torna de visita al Baix Llobregat per enfrontar-se al Sant Joan Despí B, tercer classificat de Lliga i en franca progressió durant la temporada.

Semifinals i final (dies 1 i 2 de juny)

Es disputaran en pista neutral en la primera jornada de finals.


NORMATIVA SOBRE ELIMINATÒRIES A PARTIT ÚNIC

Entrevistes