updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça fa un pas endavant derrotant el Veszprem

Gonzalo, el número 1 Foto: @FCBHandbol Gonzalo, el número 1

El dijous en l'antepenúltim partit de la 1a fase el Barça va superar el Veszprem hongarès en un magnífic partit.

BARÇA 35-30 VESZPREM

BARÇA: Gonzalo Pérez de Vargas (35% d'aturades, amb 16 de 46) porter; Aleix Gómez (5), Dika Mem (8), Cindric (5), Fàbregas (2), N'Guessan (5), Janc (3), Ariño (2), Langaro (2), Ben Ali (2), Makuc (1), Thiagus Petrus, Ángel Fernández, Richardson, Ali Zein.
Pel Veszprem van destacar Fathy Omar (7), Nenadic (6), Mahé (5), Nilsson i Strelk (4) i Marguc (3). Rodrigo Corrales a la porteria va signar un 27%.

Es va viure un partit magnífic al Palau Blaugrana, enmig d'un gran ambient, amb molts seguidors hongaresos a les grades i amb total esportivitat.

Des del primer moment es va veure que Gonzalo sortia ben endollat i als deu minuts ja havia realitzat 5 aturades. Evidentment no va poder mantenir aquest ritme, però en els moments importants del matx va anar a apareixent per acabar intimidant els atacants rivals.

De tota manera el Veszprem va posar les coses molt difícils, jugant amb 7 en alguns moments i amb una defensa molt forta, amb Rodrigo també esplèndid sota pals. Això va fer que durant la major part de la primera part l'equip hongarès anés per davant, i al descans s'arribés amb empat a 13 gols, ben indicatiu del domini de les defenses.

A la represa tot semblava anar pel mateix camí i ja prop del minut deu el marcador estava empatat a 18. La defensa blaugrana va començar a funcionar i es va córrer al contraatac i en atac l'entrada de Janc de primera línia, en molts moments com a central, va trencar els esquemes defensius del rival. El Barça va agafar cinc gols d'avantatge (26-21), després d'un parcial de 8 a 3 en deu minuts, i al tram final els laterals, Mem i N'Guessan, van treure el seus canons i van acabar de sentenciar el partit.

EL MILLOR DEL PARTIT...

... I LES ATURADES DE GONZALO

Així està el grup del Barça...

Classificació actualitzada del grup B:
Kielce 18, Barça 16, Paris Saint-Germain (1 pendent) 14, Veszprem 13, Flensburg 9, Motor Zaporzhye 8 (1 pendent); Dinamo Bucarest i Porto 8.

Els altres partits són:
Kielce 33–27 Motor Zaporzhye
Porto 31–32 Dinamo Bucarest
Paris Saint-Germain 33–30 Flensburg

Així està el grup A...

Classificació actualitzada del grup A:
Aalborg 18, Kiel 17, Montpellier i Pick Szeged 16, Vardar 9, Elverum 8, Zagreb 8, Meshkov Brest 4

Els partits d'aquest grup són:
Kiel 35-26 Montpellier
Vardar 20–19 Zagreb
Aalborg 32–27 Elverum
Pick Szeged 28-26 Meshkov Brest

Ara mateix i si no passen coses molt estranyes en les dues jornades que queden sembla que seran Kielce, Barça, Aalborg, i Kiel, els quatre equips que passaran directament a quarts de final.