updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça cau a Magdeburg i haurà d'esperar a l'última jornada per assegurar el primer lloc

El Magdeburg ha pogut superar el Barça Foto: @FCBHandbol El Magdeburg ha pogut superar el Barça

Es jugava la penúltima jornada de la primera fase en la qual el Barça no ha pogut assegurar el primer lloc del grup.

MAGDEBURG 29-28 BARÇA

MAGDEBURG: Portner (8% d'aturades), Sergey Hernàndez (25%) porters; Musche (2), Pettersson (1), Magnus Saugstrup (4), Lagergren (4), Krisjansson (6), Claar (5), Magnusson (5), Snarason (1), Hornke (1), Weber, Mertens, O'Sullivan, Damgaard, Bergendahl.
BARÇA: Nielsen (35%), Gonzalo Pérez de Vargas (30%) porters; Aleix Gómez (7), Dika Mem (4), Timothey N'Guesan (3), Luis Frade (8), Melvyn Richardson (2), Jonatahn Carlsbogard (2), Blaz Janc (1), Petar Cikusa (1), Pol Valera, Aitor Ariño, Hampus Wanne, Thiagus Petrus, Haniel Langaro, Javi Rodríguez,

Com era d'esperar tenint en compte els equips que jugaven i les seves plantilles, es va veure un partit d'altíssim nivell, que va acabar guanyant l'equip alemany, però sense que això signifiqui res molt greu per al Barça, gràcies a la contundent victòria assolida a la primera volta i al golaverage general millor que té respecte Magdeburg i Veszprem.

El Barça va dominar a la primera part, arribant a guanyar de tres, amb els esquerrans Aleix Gómez i Dika Mem resolutius de cara a porteria i amb Nielsen demostrant la seva bona forma sota pals. Però que ha entrat Sergey Hernàndez sota pals, l'equip alemany ha anat reaccionant i al descans només perdia d'un gol (13-14).

A la represa el Barça ha tornat a obrir forat treballant molt bé amb el pivot, on Frade ha estat sensacional amb 8 gols de 9 llançaments. A partir d'allà el partit ha tingut moltes alternatives amb els equips anant a ratxes. Primer el Magdeburg ha fet un 5 a 0 per posar-se 22-21, i amb l'islandès Kristjansson portant la batuta s'han avançat de tres (26-24). Amb les aturades de Gonzalo han catapultat l'equip per fer un 0 a 3. Dos gols dels locals els han tornat a posar per sobre.

En l'últim minut ha arribat l'hora dels centrals de talent. Primer Petra Cikusa ha empatat, i després d'un temps mort quan quedaven 11 segons Kristjansson, tot i rebre una forta empenta, ha establert el 29-28 definitiu, amb un llançament des de 9 metres que ha entrat enganxat al pal.

L'espectacular gol de Kristjansson que ha decidit el matx


Partits i classificacions

GRUP B: Barça té el primer lloc a l'abast, tot i haver perdut

Porto 32-30 Celje
GO Gudme 32-32 Wisla Plock
Montpellier 31-37 Veszprem
Magdeburg 28-27 BARÇA

Classificació: BARÇA i Magdeburg 22, Veszprem 20, Montpellier 12; Gudme 11, Wisla Plock 9; Porto 8, Celje 0.

El Barça tot i la derrota té el primer lloc a l'abast, que confirmarà derrotant el Montpellier a casa en l'última jornada. Si això passa, Magdeburg i Veszprem es jugaran la plaça directa a quarts de final, amb avantatge per al Veszprem que juga a casa i que ja va guanyar a la primera volta a Magdeburg. Els alemanys haurien de puntuar per obtenir el segon lloc.
Quan als quatre llocs de vuitens de final el que no entri dels citats, Montpellier, Gudme, ja tenen lloc i la quarta plaça està per decidir entre Porto i Wisla Plock.

GRUP A: Kiel i Aalborg ja estan a quarts de final

Pick Szeged 27-28 Kiel
Pelister 28-33 Aalborg
Zagreb 28-26 París Saint-Germain
Kielce 31-23 Kolstad

Classificació: Kiel 20, Aalborg 18; Paris Saint-Germain i Kielce 15; Zagreb 14, Pick Szeged 13; Kolstad 9, Pelister 0.

Kiel i Aalborg ja estan a quarts de final, encara amb el primer lloc per decidir, ja que l'Aalborg li té el golaverage particular guanyat. Els quatre classificats per als vuitens de final són PSG, Kielce, Zagreb i Pick Szeged.

Entrevistes