La UE Sarrià campió de la Copa Catalana Masculina

La UE Sarrià campió de la Copa Catalana Foto: @FedCatHandbol La UE Sarrià campió de la Copa Catalana

El cap de setmana passat es va disputar el TOP-4 de la Copa Catalana Masculina, amb triomf final de la UE Sarrià.

SEMIFINALS (al Blanc-i-Verd de Bordils)
SE Sesrovires 31-32 UE Sarrià
Molins 32-30 Polinyà

FINAL (al pavelló de la  Roca)
UE Sarrià - Molins

Molt igualades les dues semifinals jugades el dissabte a Bordils.

El Sanes va dominar la primera part davant el Sarrià (18-15 al descans), però l'equip sarrianenc, amb molta joventut a les seves files va estar millor a la segona amb un parcial de 13-17. Per part de l'equip guanyador el màxim golejador va ser Martí Arnau amb 8 gols i per part sesrovirenca Ángel Pueyo amb 9.

En la segona el Molins va aconseguir doblegar el Polinyà, l'equip sorpresa de la Copa, gràcies al seu millor encert en els moments decisius, amb dues bones defenses i un gol de contraatac i un altre després de temps mort. Els màxims golejadors van ser Ivan Carrasco (8) per part molinenca i Saul Jiménez (9) per part polinyanenca.

En la final jugada a La Roca, l'equip sarrianenc va controlar força bé la situació, arribant al descans amb un 16-13, i decidint el partit amb un parcial final de 11 a 7 en el quart d'hora final, quan els molinencs van pujar la seva defensa a un 3:3.

Amb el triomf el Sarrià aconseguia el seu tercer títol de Copa en les sis últimes edicions del torneig.

Video de la final

Per part de l'equip campió, que va dirigir en la final Víctor Espeso, van jugar: Antonio Moreno i Aleix Biosca porters; Lluc Cabrera (3), Joel Pararols (4), Pep Arnau (6), Alberto Vicente (2), Adrià Rispau (1), Òscar Lucea (4), Unai Arroyo, Adrià Font (3), Carles Garcia, Roc Guillazo, Joan Vidal (2), Andreu Cabrera i Guillem Mallola (9). Nou dels jugadors tenen fitxa del segon equip o del juvenil, cosa que indica clarament com està treballant el Sarrià per la renovació del seu equip.

I per l'equip finalista, que entrena Xavier "Brus" Sànchez, van jugar: Alejandro Pérez i Jofre Garcia porters; Ivan Carrasco (3), Rubén Díaz, Javier Martínez (2), Roger Ruiz (2), Martí Cañellas, Mario Carmona (7), Roc Beumala (2), Marc Vives (2), Aimar Bou (1), Lluc Puntas (5) i Arnau Santacatalina (3).